2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی چقد درد داره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم  ب  بدن ادما  بستگی داره  من از طبیعی خوشم‌نمیادمیترسم ولی خواهر شوهرم   نفهمید چجور زایمان کرد  انقدر راحت   کلابارداریشم   همینطور بود  من تهوع داشتم ک اون یبار نداشت    کلا ب بدن ادم و شانس البته😃

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏

خواهر دوستم دو تا بچه داره اولی طبیعی دومی سزارین 

میگفت طبیعی بهتره خیلی درد داره ولی همون ی روزه بعدش حالت خوبه ولی سر دومی تا چند وقت شکمش درد میکرفت نمیتونست جابه جا شه 

دردزایمان طبیعی میکشی ولی درعوض همه گناهها پاک میشه

چه ربطی داره ،ربط به نوع زایمان نداره هر زنی فارغ میشه و‌مادر میشه تمام گناهانش بخشیده میشن

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

درد که داره و نه اونقدری که قابل تحمل نباشه .میگیره و ول میکنه مداوم نیست .ولی بعدش راحت میشی 

اونه که لذت بخشه  با خیال راحت به بچت میرسی

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

بدن با بدن فرق داره عزیزم

من سه تا طبیعی آوردم.درد زیادش همون یکی دو ساعت بود

زایمانم نسبتا راحت بود

انشاءلله مشکلی نباشه این یکی روهم طبیعی میارم ❤️

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
واسه من وحشتنـــــــــــــــــاک در حد مرگ اخرم بردنم سز😥 بعد دو روز درد رفتم عمل اخرش

دقیقا منم نوبت سزارین داشتم ولی دردم گرفت دیگه گفتن باید طبیعی کنی حالا ک دردت گرفته دو روز پدرمو دراوردن اخرم دوسانت بیشتر نشد بعد سزارین کردن ولی خداییش چقدر خوبه سزارین منکه هیچ مشکلی نداشتم بنظرم ب وزن ربط داره منکه راحچ بودم جوری ک همراهم رو تخت میخوابید چون مامانم کمرش درد میکرد دلم نیسوخت زوری میگفتم بره رو تخت خودم رو صندلی همراه میخوابیدم اصلا اصلا اصلا هم درد نداشتم

من چند روز پیش طبیعی زایمان کردم  با ورزشهایی که تو تایپیک سوره بود خیلی زایمان راحت وآسونی داش ...

تاپیک سوره رو لطف میکنی بزاری برام؟

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•