2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی چقد درد داره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 51 پست
من چند روز پیش طبیعی زایمان کردم  با ورزشهایی که تو تایپیک سوره بود خیلی زایمان راحت وآسونی داش ...

لینکش میزاری لطفا

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

زایمان طبیعی واقعا مرگ میبینی ولی نمیمیری 

خیلی درد داره وحشتناکه 

من که مردمو و زنده شدم سر زایمانم 24 ساعت درد کشیدم و بزور طبیعی آوردم سر بچه م‌ گیر کرده و زخم شده بودبا این مه بیمارستان خصوصی رفتم ولی اصلا به حرفم گوش نمیدادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم نوبت سزارین داشتم ولی دردم گرفت دیگه گفتن باید طبیعی کنی حالا ک دردت گرفته دو روز پدرمو در ...

اره سزارین خیلی خوبه

ولی متاسفانه من از شانس بدم باند جا گذاشتن تو شکمم از بس هول کردن

بعد عمل تا یهفته از درد جیغ میزدم

اخرم باز رفتم اتاق عمل با یه نوزاد یه هفته ای😔

بعدم باز عفونت شکمم رو گرفت بازم گفتن باید عمل شی ک دیگ دکترم رو عوض کردم

نذاشت عمل شم سماه دارو و امپول و سرم مصرف کردم تا خوب شدم

دیگ اسم بچه میاد قلبم وایمیسته از ترس😥

چجوری لینک میزارن بلد نیستم تو گوگل نوشتم ((زایمان طبیعی آسون نی نی سایت)) برام  چند تا اورد ...

اون بالای صفحه که نوشته ninisite.com/

اینو بزنی روش چن ثانیه بگیریش کپی کنی 

بعد اینجا چن ثانیه دستت نگه داری 

میزنه الصاق یا پیست 

میزاری اینجا میفرسی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اره سزارین خیلی خوبه ولی متاسفانه من از شانس بدم باند جا گذاشتن تو شکمم از بس هول کردن بعد عمل تا ...

خیلی اذیت شدی پس حالا من فقط سر نمیشدم چهار بار امپول زدن سر نشدم قشنگ میفهمیدم چبکار میکنن با شکمم ک متوجه شدن اذیت میشم بیهوشم کردن باز هم هنوز کامل تموم نشده بود فشار اخرو ک ب شکمم دادن ک تخلیه شه هوش اومدم خخخ خواهرام میگن تو ادم اهنی هستی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی

ممنونم عزیزدلممممم

پس چرا همه میگن دردناکه عین شکستن تموم استخونای بدن

یعنی ما تموم استخونامون شکست؟نه با البته که شما مثله فرشته ها پاکی ولی در نظر بگبر یه گناه کوچولو داری اونم با مادر شدن به روش طبیعی از بین میره