2777
2789

وقتی با شوهرم آشنا شدیم من یه رفیق داشتم که همه چیو بهم می گفتیم همههههه چیو خیلی صمیمی بودیم چهار سال پیش با هم تو مدرسه هم بودیم الآنم باهم دوستیم ولی شوهرم میگه نمی خوام باهاش دوست باشی نمی خوام باهاش حرف بزنی و نمی خوام باهاش بری بیرون😐میگه یا من یا اون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا حق داره و دوستت بده نمیخواد بدیشو به زبون بیاره  یا خیلی حسوده شوهرت

راستش خودمم می دونم ولی نمی خوام مث یه آدم بی جنبه با دوستم قطع رابطه کنم شما جای من بودین چیکار می کردین

من قبل ازدواجم دوست صمیمیم رو که حتی آب میخوردیم بهم میگفتیم رو به دوست پسرم ترجیح میدادم کل وقتم با اون بودم خرید و درد و دل و تنهایی تا وقتی رفت سرکار دیگه جواب تلفنمو به زور میداد منم ازدواج کردم کلا جدا شدیم .

نمیگم همه دوستا همینن ولی به نظرم اولویت با زندگی خودته همون طور که تو هم از شوهرت انتظار داری تو شرایط مشابه تورو انتخاب کنه .

حالا به نظرم روابطتتو محدود کن با دوستت قطع نکن ولی کم کن

راستش خودمم می دونم ولی نمی خوام مث یه آدم بی جنبه با دوستم قطع رابطه کنم شما جای من بودین چیکار می ...

اگه دوستت اخلاق بد داره رابطت رو کم کم کم کن

دوست خودم سن کم ازوداج کرد شوهرش اول خیلی گارد میگرفت بعد که اعتمادشو جلب کردم و دید ادم خوبی ام دیگه همه جا زنشو با من میفرستاد 

بعد جالبه که ادما بدی های دیگرانو میبینن ولی دوستا بدی های همو نمیبینن

مثلا ممکنه شوهرت یه دوست بدی داشته باشه و خودش فکر کنه ادم خیلی خوبیه و هر چی تو بگی این ادم خوبی نیست و من انرژی خوبی نمیگیرم به حرفت گوش نده ولی اخر که ضربه خورد به حرفت میرسه همینطور برعکسشم هست گاهی مردا یه چیزایی تو دوستای خانومشون میبینن که خود خانوما متوجه نمیشن که دوستشون بده