2777
2789

سلام خانمها من رمز پیج کاریم یادم رفته الان دوستم میخواد پیجمو داشته باشه تا ی مدت با پیج من بفروشه تامن. یاد بگیرم الان رمزمو یادم رفته هرچی هم فراموشی رمز میزنم فقط ی پیام از فیسبوک میاد یه لینکه که کپی میکنم تو گوگل باز میره تو صفحه اینستاخودم کمکم کنید لطفا

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا پیجتون و دست کسی ندید بدلیل سو استفاده و اینا 

به جای فیسبوک

شماره ای ک پیج و باهاش ساختید و بزنید بهتون اس ام اس میاد و از طریق اون میتونید وارد پیح بشبد و رمزتون و مجدد وارد کنید 

ببین از اول سعی کن وارد صفحت بشی ، همونجا که میزنه نام و پایینش پسورد . حالا تو که پسوردتو فراموش کردی زیر کادر پسورد نوشته فراموشی رمز ، اونو بزن بعد ازت ایمیلتو میخواد(همون ایمیلی که باهاش این پیج رو نصب کردی) . بعد که ایمیلتو وارد کردی یه پیام از تو ایمیل برات میاد ، میری پیام رو باز میکنی میگه پسور جدید بزن . پسورد جدید رو که دلبخواهی وارد میکنی بعد دیگه دوستت با همون پسورد میتونه وارد بشه

اصلا پیجتون و دست کسی ندید بدلیل سو استفاده و اینا  به جای فیسبوک شماره ای ک پیج و باهاش ساخت ...

شماره مو میزنم این لینک میاد نه پیج کاری دوستمم حامی مه کارباید یادم بده

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
ببین از اول سعی کن وارد صفحت بشی ، همونجا که میزنه نام و پایینش پسورد . حالا تو که پسوردتو فراموش کر ...

نمیدونم زیاد سردرنمیارم اصلا بهم ریختم پوووف

خب درسته دیگه این لینک شمارو میبره تو پیجتون  بعد رمزو تغییر بدید  اینو ک میزنی کجا میره ...

رمزو تغییزنمیده که