2777
2789

سلام خانمها من رمز پیج کاریم یادم رفته الان دوستم میخواد پیجمو داشته باشه تا ی مدت با پیج من بفروشه تامن. یاد بگیرم الان رمزمو یادم رفته هرچی هم فراموشی رمز میزنم فقط ی پیام از فیسبوک میاد یه لینکه که کپی میکنم تو گوگل باز میره تو صفحه اینستاخودم کمکم کنید لطفا

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا پیجتون و دست کسی ندید بدلیل سو استفاده و اینا 

به جای فیسبوک

شماره ای ک پیج و باهاش ساختید و بزنید بهتون اس ام اس میاد و از طریق اون میتونید وارد پیح بشبد و رمزتون و مجدد وارد کنید 

ببین از اول سعی کن وارد صفحت بشی ، همونجا که میزنه نام و پایینش پسورد . حالا تو که پسوردتو فراموش کردی زیر کادر پسورد نوشته فراموشی رمز ، اونو بزن بعد ازت ایمیلتو میخواد(همون ایمیلی که باهاش این پیج رو نصب کردی) . بعد که ایمیلتو وارد کردی یه پیام از تو ایمیل برات میاد ، میری پیام رو باز میکنی میگه پسور جدید بزن . پسورد جدید رو که دلبخواهی وارد میکنی بعد دیگه دوستت با همون پسورد میتونه وارد بشه

اصلا پیجتون و دست کسی ندید بدلیل سو استفاده و اینا  به جای فیسبوک شماره ای ک پیج و باهاش ساخت ...

شماره مو میزنم این لینک میاد نه پیج کاری دوستمم حامی مه کارباید یادم بده

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
ببین از اول سعی کن وارد صفحت بشی ، همونجا که میزنه نام و پایینش پسورد . حالا تو که پسوردتو فراموش کر ...

نمیدونم زیاد سردرنمیارم اصلا بهم ریختم پوووف

خب درسته دیگه این لینک شمارو میبره تو پیجتون  بعد رمزو تغییر بدید  اینو ک میزنی کجا میره ...

رمزو تغییزنمیده که