__lover مدیر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 عنوان خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔 | مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست هییی خانما من این حساب کاربریمو یادم رفته بود چن روز پیش یه حساب دیگه زدم اینو پیدا کررم باز برگشتم همینجا...خانماااا بچم سقط شد😔درد نبودش یه طرف درد سقطی ک هنوز نمیتونم سرپا وایستمم یه طرف هیچ مسکنی هم اثر نداره چیکار کنم!؟۶هفته بود در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد 1400/07/07 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 متاسفم خودتو تقویت کن چیزای مقوی بخور من نمیتونم زیاد وایستم و چیزی درست کنم بنا ب دلایلی نمیزارم مادرمم برام چیزی بیاره🙄مادرشوهرمم با اینکه طبقه بالای ما زندگی میکنه هیچ کمکی نمیکنه بهم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21604 من نمیتونم زیاد وایستم و چیزی درست کنم بنا ب دلایلی نمیزارم مادرمم برام چیزی بیاره🙄 مادرشوهرمم با ... شوهرت چی من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
عسل216558 عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 2247 نه خودش افتاد با اینکه شیاف میزدم برا اینکه نیفته ولی افتاد عحب🥺یکی بود بهش تجاوز جنسی شده بود،باردار شده بود،هر کار میکرد نمیکنه بچه،حالا یکی بچه دار میشه و ناخواسته میفته😓💔 باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 خاله من توی ۷هفته سقط ناقص داشت هرکاری میکرد دفع نمیشد مادرشوهرم براش یه معجون درست کرد خوردش بعد ۲ ... میدونی چه معجونی بود؟!یا میتونی برام بپرسی ازش؟؟؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 گلم منم قبلا سقط داشتم اصلا دردی نداشت با اینکه تا ۴۰ روز خونریزی داشتم نه من درد سقطم از زایمان طبیعی بدتر بود اونقدر بهم فشار اومد ک الان بجز شکم درد از کلیه درد هم دارم داغون میشم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 عحب🥺یکی بود بهش تجاوز جنسی شده بود،باردار شده بود،هر کار میکرد نمیکنه بچه،حالا یکی بچه دار میشه و ن ... همیشه همینه ماها چندسال انتظار هیچ خبری نمیشه اونا با یه بار رابطه نطفه شکل میگیرهقربون حکمت خدا برم ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 سلام عزيزم منم فروردين سقط داشتم ميدونم خيلي دردناكه حتي الان يادش ميافتم قلبم ميسوزه ... شما الان باردارید؟؟؟درد داشتید؟؟؟چیکار کردید دردتون خوب شد؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
خوشگل11 عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 889 عزیزم منم سه بارسقط کردم دردش یه طرف درد روحی یه طرف.خودتوتقویت کن وغصه نخورمطمئن باش این روزام میگذره ایشاله خدا یه نی نی تپلی بهت میده برای هم آرزوهای خوب کنیم🥰
فاطیما_۲۰۱۸ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 291 عحب🥺یکی بود بهش تجاوز جنسی شده بود،باردار شده بود،هر کار میکرد نمیکنه بچه،حالا یکی بچه دار میشه و ن ... 😔😔😔😔😔نگو دلمو اتیش نزن
ماهایا۳۰ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 14765 نه من درد سقطم از زایمان طبیعی بدتر بود اونقدر بهم فشار اومد ک الان بجز شکم درد از کلیه درد هم دارم ... اخی عزیزم .حالا درد جسمی بالاخره تموم میشه سعی کن روحیه ات رو نبازی و بهش فکر نکنی .چون سقط اسیب روحیش بدتر از اسیب جسمیه .
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 من شدید درکت میکنم،برا منم اتفاق افتاده اونم چند بار،آخرین درد و همین یک ماه پیش کشیدم،غصه نخور ایشا ... چه شیافی؟؟من دکتر رفتم بهم گف استامینوفن بخور برا دردت اونم برام اصلا اثر نداره در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
edaam عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 876 میدونی چه معجونی بود؟!یا میتونی برام بپرسی ازش؟؟؟ تحرک زیاد داشته باشی نزاری خونریزیت قطع ش برو سونو واژینالی بقایا ببینه اگ داشتی برو ک قزص بده (من رفتم دکتر خانمه سقط گرده بود واسه بقایا دوتا دونه بهش قرص داده بود دکتر احتمالا برای تو هم اونجوری) نگید
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 برو دکتر بهت مسکن میده رفتم گف استامینوفن بخور در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد