2777
2789
عنوان

خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست
متاسفم خودتو تقویت کن چیزای مقوی بخور

من نمیتونم زیاد وایستم و چیزی درست کنم بنا ب دلایلی نمیزارم مادرمم برام چیزی بیاره🙄

مادرشوهرمم با اینکه طبقه بالای ما زندگی میکنه هیچ کمکی نمیکنه بهم

در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودش افتاد با اینکه شیاف میزدم برا اینکه نیفته ولی افتاد

عحب🥺یکی بود بهش تجاوز جنسی شده بود،باردار شده بود،هر کار میکرد نمیکنه بچه،حالا یکی بچه دار میشه و ناخواسته میفته😓💔

باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹
خاله من توی ۷هفته سقط ناقص داشت هرکاری میکرد دفع نمیشد مادرشوهرم براش یه معجون درست کرد خوردش بعد ۲ ...

میدونی چه معجونی بود؟!یا میتونی برام بپرسی ازش؟؟؟

گلم منم قبلا سقط داشتم اصلا دردی نداشت با اینکه تا ۴۰ روز خونریزی داشتم

نه من درد سقطم از زایمان طبیعی بدتر بود اونقدر بهم فشار اومد ک الان بجز شکم درد از کلیه درد هم دارم داغون میشم

عحب🥺یکی بود بهش تجاوز جنسی شده بود،باردار شده بود،هر کار میکرد نمیکنه بچه،حالا یکی بچه دار میشه و ن ...

همیشه همینه ماها چندسال انتظار هیچ خبری نمیشه اونا با یه بار رابطه نطفه شکل میگیره

قربون حکمت خدا برم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
سلام عزيزم  منم فروردين سقط داشتم  ميدونم خيلي دردناكه حتي الان يادش ميافتم قلبم ميسوزه ...

شما الان باردارید؟؟؟درد داشتید؟؟؟چیکار کردید دردتون خوب شد؟

نه من درد سقطم از زایمان طبیعی بدتر بود اونقدر بهم فشار اومد ک الان بجز شکم درد از کلیه درد هم دارم ...

اخی عزیزم .حالا درد جسمی بالاخره تموم میشه سعی کن روحیه ات رو نبازی و بهش فکر نکنی .چون سقط اسیب روحیش بدتر از اسیب جسمیه .

من شدید درکت میکنم،برا منم اتفاق افتاده اونم چند بار،آخرین درد و همین یک ماه پیش کشیدم،غصه نخور ایشا ...

چه شیافی؟؟من دکتر رفتم بهم گف استامینوفن بخور برا دردت اونم برام اصلا اثر نداره

میدونی چه معجونی بود؟!یا میتونی برام بپرسی ازش؟؟؟

تحرک زیاد داشته باشی نزاری خونریزیت قطع ش برو سونو واژینالی بقایا ببینه اگ داشتی برو ک قزص بده (من رفتم دکتر خانمه سقط گرده بود واسه بقایا دوتا دونه بهش قرص داده بود دکتر احتمالا برای تو هم اونجوری)

نگید