2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چه کارکنم😭😭😭

141 بازدید | 7 پست

این سرفه های لعنتی کرونا چطوری خوب میشن؟روزچهارمه که همسرم رمدیسیویرزده فردانوبت آخره..هیچ تاثیری روی سرفش نداشته...ریه اش ۳۰ درصد درگیره..روزنهم کروناشه ازروزی اولین علامت رونشون داد..دکترمتخصص داخلی قرص وشربت داده اصلا انگارنه انگار..خودم وبچه هاهم گرفتیم ولی خفیف تره...هرچی دمنوش وآب میوه هایی که گفتن دادم ..سوپ دادم ..هیچ فایده ای نداره براش...ازشدت سرفه خواب نداره...دارم ازبین میرم ازغصه اش..نکنه بدترشده...نکنه بایدبستری بشه..فردا بعدازتزریق آخرمیبرمش دکتردوباره...به خدانمیدونم چه کارکنم دیگه...اگه خدایی نکرده تجربه ای داریدکمکم کنیدتوروخدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برام هرچی میدونیدبنویسید..همش دررفت وآمدم .میام میخونم عزیزانم..خداخیرتون بده😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش دکتر نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی یکی از اشناهای ما همینجور کرونا گرفته دو هفته مریض بوده نرفته دکتر اصلا بعد خیلی حالش بد شده بردنش دکتر فهمیدن قارچ سیاه گرفته به چشمش زده الان چشمشو برداشتن خودشم حالش خیلی بده تو ای سیو هست کلا هرچی سریع تر ببرش دکتر

اینو هم خیلی شنیدم که داروی امام کاظم واسه کرونا فوق العاده اس هم پیشگیری میکنه هم اگه ده روز مصرف کنه کروناش خوب میشه