2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر مولتی میلیاردر گیر آورد حتی با وجود یتیم بودنش اومدن به سرپرستی بگیرنش شد همسرش🤧🤧🤧🤧🤧🤧

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

شوهر مولتی میلیاردر گیر آورد حتی با وجود یتیم بودنش اومدن به سرپرستی بگیرنش شد همسرش🤧🤧🤧🤧🤧🤧

چه جالب چجوری یعنی

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید

چه جالب چجوری یعنی

خودم نمی دونم

دختر خاله ام یکی از هم کلاسی های دانشگاهش اینو بهش گفت چون خودش بود🤧🤧🤧

مامان شانس رو تو را به خدا🤧🤧🤧🤧🤧🤧

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خودم نمی دونمدختر خاله ام یکی از هم کلاسی های دانشگاهش اینو بهش گفت چون خودش بود🤧🤧🤧مامان شانس رو ...

عجب  خدارو شکر شوهر منم درامدش بالاس ولی کسی بیاد سر پرستی بچه ارو بگیره باهاش ازدواج کنه عجیبه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید

بستگی به ظاهر نداره بستگی به ادب و احترام و شخصیت اون فرد داره 

خیلی از خوشگلا رو دیدم که سرنوشتشون افتضاح و طلاق بوده

و خیلی از زشت هارو دیدم که سرنوشتشون شوهر میلیاردر بوده 

و حتی برعکس همه چی داخل این دنیا ممکنه و بنظرم همه یه نیم گمشده دارن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

عجب خدارو شکر شوهر منم درامدش بالاس ولی کسی بیاد سر پرستی بچه ارو بگیره باهاش ازدواج کنه عجیبه

مبخوام همین رو بگم قبل از اینکه بگیره دیدتش عاشقش شد بچه اش نشد شد زنش🎎🎎🎎🎎🤧🤧🤧