2777
2789
عنوان

پیام نور یا غیر انتفاعی بگیننننن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 104 پست
من خودم دانشگاه ازادم الان ی ترم دیگه تمومه بخدا ۲۶۰۰ برام می افته 

شهریه ثابتت چقدر بود؟بعد قبل کرونا چقدر میدادی؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اینک یسریا میگن پیام نور خودخوانه درسته؟  چون بلخره اونجوریم سخته  یسریام میگن دگ خودخوا ...

منم اطلاع نداشتم 

الان این دوستمون گفتن دیگه نیست 

ولی میتونی برای راحتی خیالت رشته خودت رو تماس بگیری و بپرسی 

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپلای نمیشه؟  غیر انتفاعی میشه؟

این خانوم که میگه میشه نمیدونم والا من رفتم مشاور میگفت مدرکش معتبر نی

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤
الان واقعا ارزش نداره وارد این رشته ها شد، آینده شغلی صفر ، این دانشگاه ها یه بنگاه پول هست برای دول ...

گل گفتید👌🏻👌🏻🌻

منم موافقم

اصلا این رشته ها و دانشگاه ها چیه واقعا؟🙈🙈😂😂

وقت تلف کردن!!

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
اپلای نمیشه؟  غیر انتفاعی میشه؟

بببین عزیزم

اینجا کسی نمیتونه بهت کمک کنه بدتر سردرگم میشی

اینجا نی نی سایته،از کجا معلوم منی ک دارم باهات حرف میزنم چه مدرکی دارم؟چقدر علم دارم تو مبحث انتخاب رشته؟

برو پیش یه مشاور خوب تو شهرتون

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

پیام نور چون دولتیه شهریه اش نصف ازاده و گاها کمتر از نصف من الان دارم ترمی ۱/۲۰۰میدم رشته مهندسی ...

دقیقا توی آزاد به نوع رشته و تعداد واحده خیلی هزینه آزاد زیاده

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
الان واقعا ارزش نداره وارد این رشته ها شد، آینده شغلی صفر ، این دانشگاه ها یه بنگاه پول هست برای دول ...

ینی مقلا رف دنبال ج کاری وقتی بیسواد باشه ادم کار و شغل داره؟؟؟؟

از چه نظر گفتی زیست؟

روانشناسی دیگه خیلیا میرن واینکه پولم نداشته باشی مطب بزنی بدرد نمیخوره اما زیست بخونی بعدها میتونی وارد تحقیقات علمی آزمایشگاهی بشی دختر دایی منم زیست مولکولی میخونه تو آزمایشگاه مشغول گزروندن کارآموزیشه بعدها میتونه اونجا کار کنه و جزوه گروه تحقیقاتی بشه

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

شهریه ثابتت چقدر بود؟بعد قبل کرونا چقدر میدادی؟

۹۵۰ شهریه ثابت ۲۱ واحد برمیداشتم کلاسا عملی که ۳ واحدی خیلی زیاده 

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤
چه جالب من نمیدونستم😊 فکر میکردم همچنان خودخوان هستش

نه دیگه

میتدنی تصمیم بگیری ک خودخوان باشه یا بری سر کلاس

البته الان چون اموزش مجازیه دیگه ننیشه خودخوان بزنی

من الان ۲۰ واحد برداشتم  شنبه تا سه شنبه صبح تا ساعت ۳ کلاس دارم

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

اینک یسریا میگن پیام نور خودخوانه درسته؟  چون بلخره اونجوریم سخته  یسریام میگن دگ خودخوا ...

نه اصلا نمره میان ترم از۶ شده هشت ۲نمره حضوردرکلاس هست دیگه خودخوان نیس پیام نوریه دانشگاه دولتی هست دیگه مدرکشم معتبرتره ازغیرانتفاعی دانش آموختهاشم باسوادترن چون نمره دست استاد نیس وبخاطرهمین تلاش میکنن ومنابع شون هم معتبره کتاب های معتبر 

دراستانه ۴۰ سالگی
گل گفتید👌🏻👌🏻🌻 منم موافقم اصلا این رشته ها و دانشگاه ها چیه واقعا؟🙈🙈😂😂 وقت تلف کردن!!

به نظر شما کسی که تو این شرایط بی در و پیکر دانشگاه های دولتی که التماس میکنن میگن بیاین دانشگاه البته به غیر از پزشکی، پیام نور  یا غیر انتفاعی قبول میشه، روش میشه از اپلای حرف بزنه، اخه الن این دوستان بحث میکنن که ب ای اپلای قبول میکنن مدارک این دانشگاه ها را

واقعا خنده داره

نه دیگه میتدنی تصمیم بگیری ک خودخوان باشه یا بری سر کلاس البته الان چون اموزش مجازیه دیگه ننیشه خو ...

موفق باشی عزیزم 🙃

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌
روانشناسی دیگه خیلیا میرن واینکه پولم نداشته باشی مطب بزنی بدرد نمیخوره اما زیست بخونی بعدها میتونی ...

خواهر خودمم از همین راه رف با لیسانی الان تو ازمایشگاه بخش پاتولوژی کار میکنه و جن وقت ی باریم نمونه گیری  هم انجام میده