2777
2789
عنوان

پیام نور یا غیر انتفاعی بگیننننن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 104 پست
مدرک پیام نور بدها نمی تونی اپلای کنی واسه کشور دیگه چون ارزش نداره 

🙄

رو چه حساب میگی؟

پیام نور تنها دانشگاهیه ک برای اپلای کردن راحت میگیرن اگر مراکز اصلی استان باشن.

از ازاد  و غیر انتفاعی خیلی راحت تر میشه ترجمه کرد 

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اگر اطلاع غلظ داریم یا راجع بهش دو ب شکیم ویا از یک رفرنس معتبر نمیاد چیزی ب این بچه های کنکوری اول راه نگیم بر اساس اطلاع غلط ما مسیر اشتباه برن ما مسئولیم ها اینم نوعی حق الناسه 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
ببین بابای من پیام نور ادبیات خونده انقدر ناراضیه که نزاشت منو گفت شده بیا شهریه اتو میدم ولی نرو دخ ...

زمانیکه من پیام نور۴۰۰شهریه میدادم آزاد ۲تومن بود چجوری یکیه😲😲😲

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اگر انتخابت قطعا بین این دوتا هست ببین روحیه خودت چجوریه خب آدم دوست داره درس بخونه بره دانشگاه چها ...

پیام نور از خودخوان بودن درومده بود ک ب لطف کرونا همه مجازی شد

من هر ترم ۲۴ واحد برمیداشتم و از ۶ روز هفته ۴ روز دانشگاه بودم،کلاس تشکیل میشه و کلاسهای عملی تو روز پنج شنبه بود

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

هیچکدوم

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️

الان یکیه من پارسال پرسیدم عزیزم میخوای شماره بدم زنگ بزن بپرس بعد انتخاب کردم

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

الان یکیه من پارسال پرسیدم عزیزم میخوای شماره بدم زنگ بزن بپرس بعد انتخاب کردم

زنگ چرا با سرچ میشه فهمید😊

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
راجب منم‌نظر بدین روانشناسی غیرانتفاعی یا زیست سلولی و مولکولی دانشگاه ازاد؟؟؟؟؟؟ پولش مهم نی بر اسا ...

هیچکدوم

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
🙄 رو چه حساب میگی؟ پیام نور تنها دانشگاهیه ک برای اپلای کردن راحت میگیرن اگر مراکز اصلی استان باش ...

عزیزم من روانشناسی پیام نور اورده بودم بعدش رفتم از مشاوره پرسیدم دلیل نمیشه تو پیام نوری بیای بگی که اپلای میشه 

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤

بعدم الان آزاد دوتومنه شما اطلاع ندارین 😐 من الان جمع شهریه متغییر و ثابتم دو تومنه بعدم بستگی به رشته تحصیلیم داره 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

پیام نور چون دولتیه شهریه اش نصف ازاده

و گاها کمتر از نصف

من الان دارم ترمی ۱/۲۰۰میدم رشته مهندسی در صورتی ک تو ازاد بالای ۴ تومن ترمی میشه

زنگ چرا با سرچ میشه فهمید😊

بفرمایید برید سرچ کنید