2777
2789
عنوان

پیام نور یا غیر انتفاعی بگیننننن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 104 پست
نظرتون رو کلا هیچ کدومه:/

الان واقعا ارزش نداره وارد این رشته ها شد، آینده شغلی صفر ، این دانشگاه ها یه بنگاه پول هست برای دولت.

من دکترا دارم و چندین سال تو این دانشگاه های دره پیت درس دادم، همیشه هم گفتم به همه وقت تلف نکنید برید دنبال زندگی خودتون

پیام نور از خودخوان بودن درومده بود ک ب لطف کرونا همه مجازی شد من هر ترم ۲۴ واحد برمیداشتم و از ۶ ر ...

چه جالب من نمیدونستم😊

فکر میکردم همچنان خودخوان هستش

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور چون دولتیه شهریه اش نصف ازاده و گاها کمتر از نصف من الان دارم ترمی ۱/۲۰۰میدم رشته مهندسی ...

من حسابداری میخونم آزاد زنگ زدم پیام نور گفتن ۱۷۰۰ بعدش رفتم آزاد تقریبا همین میزان شد میخوایید شماره بدم تماس بگیرین 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

عزیزم من روانشناسی پیام نور اورده بودم بعدش رفتم از مشاوره پرسیدم دلیل نمیشه تو پیام نوری بیای بگی ک ...

من اصللا جبهه گیری ندارم

فقط میخوام اطلاعات غلط به این بچه ندید.

پیش کدوم مشاور رفتی عزیزم؟و چه سالی؟

این مهمه،مشاورا هرکدوم یه حرفی میزنن،باید ببینی حرف کدوم سندیت داره

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

🙄 رو چه حساب میگی؟ پیام نور تنها دانشگاهیه ک برای اپلای کردن راحت میگیرن اگر مراکز اصلی استان باش ...

درست برای اپلای اصلا به اینکه کدوم دانشگاه خونده باشی زیاد توجه نمیکنن به معدل مقاله ها و سواد فرد نگاه میکنن

اگر انتخابت قطعا بین این دوتا هست ببین روحیه خودت چجوریه خب آدم دوست داره درس بخونه بره دانشگاه چها ...

اینک یسریا میگن پیام نور خودخوانه درسته؟ 

چون بلخره اونجوریم سخته 

یسریام میگن دگ خودخوات نیس و خارج شده از این وضعیت نمیدونم چکار کنم

زمانیکه من پیام نور۴۰۰شهریه میدادم آزاد ۲تومن بود چجوری یکیه😲😲😲

من خودم دانشگاه ازادم الان ی ترم دیگه تمومه بخدا ۲۶۰۰ برام می افته 

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤
واقعا؟

اره آزاد و پیام نور و علمی کاربردی و .... همشون مدارکشان ارزشش یکیه فقط پیام نور امتحاناش سخت تره چون کشوریه . علمی کاربردی هم هست اگ خواستی ک از آزاد و پیام نور شهریش کمتره 

من خودم پیام نور خوندم بهت میگم چه مدلیه

هر درسی به تعداد واخدش۳کلاس داره مثلا درس یه واحدی ۳جلسه کلاس داذه درست سه واحدی۹جلسه کلاس داره

همه بر اساس کتاب هست یعنی جزوه نمیخونی کتاب میخونی چون سوال های ترم رو استاد طرح نمیکنه از تهران میاد

بیشتر رشته هاش امتحانای پایان ترمش تستیه

بعضی رشته ها مثلا توشون سه چهارتا تشریحی و تستی هم داره

۸نمره با استاده استاد ممکنه حضور در کلاس براش مهم باشه یعنی ازت میانترم بگیره تو میانترم ۶بشی بخاطر حضور در کلاس هات دو نمره هم بهت بده ۸بشی

میتونی از استاد بپرسی حضور درکلاس چقدر براتون مهمه

۵۰درصد کتاب رو بخونی نمرات خوبی میگیری

این از پیام نور 

من خیلی دوسش داشتم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
من اصللا جبهه گیری ندارم فقط میخوام اطلاعات غلط به این بچه ندید. پیش کدوم مشاور رفتی عزیزم؟و چه ...

من مشاور انتخاب رشتم دکتر شهابی بود

خودش فارغ التحصیل پزشکی تهرانه و ب خاطر حضور در مجلس باید یه مدرک دیگه از علوم انسانی میگرفت

دکتری لقتصاد گرفت از دانشگاه پیام نور تهران مرکز

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

من اصللا جبهه گیری ندارم فقط میخوام اطلاعات غلط به این بچه ندید. پیش کدوم مشاور رفتی عزیزم؟و چه ...

سه سال پیش 

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤