2777
2789
عنوان

پیام نور یا غیر انتفاعی بگیننننن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 104 پست
مهندسی نفت پیام نور؟ یا روانشناسی ازاد؟ از نظر آینده شغلی !!!

ببین طبق تجربه دارم بهت میگم

برو سمت مهندسی چون الان اکثر درخواست های کاریابی ک میرسه ب ددستم مهندسی لازم دارن مخصوصا مهندسی صنایع و کنترل کیفیتم خیلیی بازارکارش خوبه

اصلا  هم مدرک و دانشگاه ملاکشون نیست،فقط و فقط مهارتت توی رشته ات مهمه،اینکه چقدر بلدی با نرم افزارهای مرتبط با رشته ات کار کنی

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهندسی نفت پیام نور؟ یا روانشناسی ازاد؟ از نظر آینده شغلی !!!

مهندسی نفت اصلا، چون دانشگاه چمران خودش بورسیه داره، هیچ وقت نمیاد از فارغ‌التحصیل  پیام نور استخدام کنن.

این نصیحت بشنو از من

به نظر شما کسی که تو این شرایط بی در و پیکر دانشگاه های دولتی که التماس میکنن میگن بیاین دانشگاه الب ...

عزیزم ماهام نگفتیم فردا میخاییم اپلای کنیم داریم دو دانشگاه و رو مقایسه میکنیم😕

مهندسی نفت اصلا، چون دانشگاه چمران خودش بورسیه داره، هیچ وقت نمیاد از فارغ‌التحصیل  پیام نور اس ...

اره مهندسی نفت هردانشگاهی بخونه درصد اشتغالش کمه چون  وزارت نفت خودش دانشگاه داره و تعهد استخدام داره،تازه همون دانشجوهای خودشم بیکارن همش اینور اونور پیاماش میاد هی تجمع میکنن

از همه بهتر مهندسی صنایعه و مهندسی مکانیک تو بازار کار

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

به نظر شما کسی که تو این شرایط بی در و پیکر دانشگاه های دولتی که التماس میکنن میگن بیاین دانشگاه الب ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️وای خداااا

دقیقا😂😂😂😂

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
مهندسی نفت اصلا، چون دانشگاه چمران خودش بورسیه داره، هیچ وقت نمیاد از فارغ‌التحصیل  پیام نور اس ...

😂😂🙈

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
مردم را گمراه نکن

🙄

خوبی؟

خودم رشته ام مهندسی صنایعه و میبینم که اکثر کاریابی ها مهندسی صنایع میخوان

رو هوا ک نمیگم عزیزم

🙄 خوبی؟ خودم رشته ام مهندسی صنایعه و میبینم که اکثر کاریابی ها مهندسی صنایع میخوان رو هوا ک نمیگ ...

رشته روانشناسی تا دکتری بهتره تره یا رشته زیست سلولی و مولکولی تا دکتری؟