2777
2789
عنوان

پیام نور یا غیر انتفاعی بگیننننن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 104 پست
گفتم مثلا رف دنبال چه کاری وقتی ادم بدون مدرک و بیسواد باشه ک جایی بهش کار نمیدن ک

اتفاقا وقتی هر چی مدرکت بره بالاتر موقعیت شغلی کمتره، 

شما اگه الان دنبال حرفه باشی موفق میشی،

اما این کشور میاد شما را میفرسته دانشگاه  بعدش سربازی، یعنی حدود ۷ سال از عمرت رفته، تازه میفهمی هیچی بلد نیستی و فقط یه مدرک داری که باید بزاری در کوزه.

فقط اینو بهت بگم

پیام نور درسته کلاس برگزار میشه و از خودخوان بودن درومده

اما ۸ نمره امتحان میانترم داری ک حتما ازت میگیرن

تعداد  کلاساشم کمتر از آزاده

همشم کتاب محوری،یعنی کل کتاب رو باید بخونی

چیییییی بشه یه استاد خوب بهت بیوفته یه قسمتایی رو حذف کنه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه کاری کن برو همون مرکز ک مشاوره قبول شدی از تعداد روز و ساعت کلاسا بپرس  من رشتم مهندس ...

اخه مشکل اینه:/ تازه اصلا با دانشگاهو فضاشو کلا همه چی دارم اشنا میشم نمیدونم چی ب چیه اصلا کجا باید برم 

ثبت نامشم ک غیر حضوریه

غیرانتفاعی ام نمیشه فقط آزاد و سراسری

اصلا چنین چیزی نیست . برای اپلای دانشگاه خارج از کشور فقط معدل مهمه اینکه از چه دانشگاهی هستی مهم نیست چون تو ایران رنک دانشگاه ها خیلی خیلی پایینه اصلا تو دور رقابت جهانی نیستن که حالا بخوان دسته بندی هم بشن 

عزیزم شما نمیدونی روانشناسی یا مشاوره؟ نظر شما چیع و میشه راحت تغیر داد؟

فرقی نداره اگه میخوای تغییر رشته بدی

اما روانشناسی ب نظرم بهتر از مشاورس،البته میری میبینی اگه بدت اومد تغییر میدی دیگه،کاری نداره یه درخواست دادن ساده اس

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

همون من از کلی مشاور پرسیدم همه‌میگفتن روانشناسی خوبه بعد بعصیاشونم میگفتن زیست هرچی بینشر میپرسم بی ...

منم😂پرسیدم دونفر گفتن پیام 

دونفر گفتن غیر انتفاعی😂😂

اخه مشکل اینه:/ تازه اصلا با دانشگاهو فضاشو کلا همه چی دارم اشنا میشم نمیدونم چی ب چیه اصلا کجا باید ...

عا دقیقا ب نکته مهمی اشاره کردی

مراکز مختلف تو استانها باهم فرق دارن

مثلا پیام نور تهران شمال یه ساختمونه ک  نه سلف داره،نه بوفه

ولی مرکز ورامین دانشکده مهندسی از دانشکده علوم انسانی جداست

اگه فضای دانشگاه خیلی برات مهمه قبل از رفتنت یه سرچ بزن ببین دانشگاهش چجوریه

البته پیام نور قم بزرگه،طبق اون چیزی ک تو عکسا دیدم

اخه مشکل اینه:/ تازه اصلا با دانشگاهو فضاشو کلا همه چی دارم اشنا میشم نمیدونم چی ب چیه اصلا کجا باید ...

مدارکت رو برمیداری میری آموزش دانشگاه

همین!

بعدشم شماره دانشجویی نیدن با رمز عبور ک میری تو سامانه گلستان انتخاب واحد میکنی

اصی فقط هر دانشگاهی رفتی هر رشته ای مهم نرین چیز اینه از سال دوم سعی کنی تو بازار کارت به عنوان کارآموز و .... فعالیت کنی نرم افزار یا تکنیک های بروز رشتت را یاد بگیری یا مباحث تخصصی کاربردی رشتت را پیگیری کنی تا بعد فارغ التحصیلی بتونی سریعتر وارد بازار کار بشی و حتما معدلت را بالای 16 نگه دار برای آیندت 

اتفاقا وقتی هر چی مدرکت بره بالاتر موقعیت شغلی کمتره،  شما اگه الان دنبال حرفه باشی موفق میشی، ...

اونایی که بلد نیستن به این دلیل بوده که توی دانشگاه اصلا درس رو جدی نگرفتن و سرسری ازش رد شدن