ما تازه خونمونو فروختیم و واقعا منطقه ای که زندگی می کردیم منطقه ی خیلی خوبی بود
ولی چون خونه قدیمی ساز بودو نیاز به بازسازی داشت قیمتش خیلی پایین بود دارم دیوونه می شم الان دیگه نمی تونیم توی این منطقه خونه بخریم فکر اینکه برم جای دیگه داره می کشدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خونمون واقعا بازسازی می خواد ولی حالا که فروختیم با خودم می گم چه چیز هایی داشت که ندیدم
اگه توانایی بازسازی رونداشتیدکه بهترین کاروکردیددرهرصورت غصه نخورانشاالله یه خونه خوب توی محله خوب نصیبتون میشه باگریه وخودخوری به خودت ضررمیزنی مهم سلامتی وآرامش شماست ماتوی جنوبی ترین منطقه تهران هستیم بااینکه همه ازاسمش میترسن ولی خداروشکرتوی این چندسال مشکلی نداشتیم توی برنامه دیواربامقداربودجه تون بگردیه خونه خوب پیداکن بعدش تحقیق کن وبخر