2777
2789
عنوان

توروخدا چی کار کنم

125 بازدید | 15 پست

دو هفته دارم همش گریه می کنم شبا نمی تونم بخوابم 

ما تازه خونمونو فروختیم و واقعا منطقه ای که زندگی می کردیم منطقه ی خیلی خوبی بود 

ولی چون خونه قدیمی ساز بودو نیاز به بازسازی داشت قیمتش خیلی پایین بود دارم دیوونه می شم الان دیگه نمی تونیم توی این منطقه خونه بخریم فکر اینکه برم جای دیگه داره می کشدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره ای شده که آدم حواسش نباشه با خودش هزار و یک درد و مرض میگیره 

خدا رو شکر که میتونین یه سرپناه بگیرین حالا گیرم جای دیگه 

با غصه خوردن چیزی درست نمیشه که هیچ 

یه دفعه دیدین دور از جون مریضی بد هم گرفتین 

انشاالله بازم یه جای خوب ومحله بهترنصیبتون میشه چون وابستگی داریدطبیعیه که الان کمی حالتون بده ولی وقتی بریدخونه جدیدونوسازهمه ایناروفراموش میکنید

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
دوره ای شده که آدم حواسش نباشه با خودش هزار و یک درد و مرض میگیره  خدا رو شکر که میتونین یه سر ...

ما گفتیم خونه رو می فروشیم چند قطعه زمین می زاریم خونه بزرگ تر می گیریم ولی همه می گن پول نقد 

انشاالله بازم یه جای خوب ومحله بهترنصیبتون میشه چون وابستگی داریدطبیعیه که الان کمی حالتون بده ولی و ...

خونمون واقعا بازسازی می خواد ولی حالا که فروختیم با خودم می گم چه چیز هایی داشت که ندیدم 

خونمون واقعا بازسازی می خواد ولی حالا که فروختیم با خودم می گم چه چیز هایی داشت که ندیدم 

اگه توانایی بازسازی رونداشتیدکه بهترین کاروکردیددرهرصورت غصه نخورانشاالله یه خونه خوب توی محله خوب نصیبتون میشه باگریه وخودخوری به خودت ضررمیزنی مهم سلامتی وآرامش شماست ماتوی جنوبی ترین منطقه تهران هستیم بااینکه همه ازاسمش میترسن ولی خداروشکرتوی این چندسال مشکلی نداشتیم توی برنامه دیواربامقداربودجه تون بگردیه خونه خوب پیداکن بعدش تحقیق کن وبخر

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔