2777
2789
عنوان

برای افزایش سرعت حرکت اسپرم چی پیشنهاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 21623 بازدید | 72 پست
خدا حفظشون کنه کاش منم پسرم بود انقد شیطونی میکرد سردرد میگرفتم حیف که نیست انقد دلم گرفته بغض داره ...

عزیزم🌹

چیشد پسرت؟؟؟

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور دلت میاد بچتو بدی به کس دیگه ؟

زیر ۴ ماه بود هنوز جنسیتش معلوم نبود

منم میخاستم از این وضع در بیان دیگه اقدام نکردن و منم بیخیال شدم

چقدر زجر کشیدم افسردگیو پانیک گرفتم ۹۷تا الان

دیگه الان دنیا دنیا پولم بدن ک من بچمو نمیدم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

سلام عزیزم قرص موتیلتی بوست فقط گرونه .و امگا۳۶۹

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ
چی گفتن بهتون؟ چون من تو شهریم اینجور چیزارو نداره 

کدوم شهری آدرس بدم نمایندگی داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شمالم‌ 

کدوم شمال من گرگانم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا مگه‌چه‌ مشکلی داشتین ؟ جنسیتش مهم‌بود براتون؟ 

مشکل مالی و ورشکستگی ک مقصر برادرشوهرم بود

نه برای فرزندخاندگی گفتن زیر ۴ماه باید باشه

منم هفته ۹ فهمیدم حاملم