2777
2789
عنوان

برای افزایش سرعت حرکت اسپرم چی پیشنهاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 21623 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز در کنار طب سنتی برو طب شیمیایی منم تا چندوقت از این دکتر به این دکتر طب سنتی و... انشاالله خدا ...

طب شیمیایی هم میرفتم ولی این سری محکم میخوام طب اسلامی برم 

با طب سنتی فرق داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

طب شیمیایی هم میرفتم ولی این سری محکم میخوام طب اسلامی برم  با طب سنتی فرق داره

طب اسلامی رو قبول ندارم ولی طب سنتی رو باهاش موافقم در هرحال انشاالله خدا فرزند سالم و صالح بهت عطا کنه

طب اسلامی رو قبول ندارم ولی طب سنتی رو باهاش موافقم در هرحال انشاالله خدا فرزند سالم و صالح بهت عطا ...

آها 

خب من بیشتر از طب سنتی قبولش

ام اس 

افسردگی شدید

نابارو 

همه اینا خوب شده تو اطرافیان 

تجربه چندتا از دوستام و دیدم یکی اش که اصلا آهن و ویتامین بدنش بالا نمیمونده با مصرف همیشه دارو بازم میفتاد با سویق خوب شده دیگه باید چی ببینم تا قبول کنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹