2777
2789
عنوان

ب نظرشما این قد و وزن مناسبه؟

186 بازدید | 22 پست

وزنم ۵۵ قدم۱۵۸ بارژیم ۲۰کیلوکم کردم تاشدم این.الان همه میگن خیییلی ضعیف شدی .خیلی لاغرشدی.فقط استخونات مونده.مادرشوهرم میگ یکم ب خودت برس دیگ لباسات توتنت زارمیزنه.درصورتی ک من خودم دوس داشتم تاوزن ۵۰برم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خوبی الان

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بنظرم کافیه همین مقدار دیگه رژیم بسه حالا ورزش کن عضله سازی کن رو فرم بیایی وزنت تغییر نمیکنه ولی سایزت جذاب تر میشه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
بنظرم کافیه همین مقدار دیگه رژیم بسه حالا ورزش کن عضله سازی کن رو فرم بیایی وزنت تغییر نمیکنه ولی سا ...

اره ولی حس ورزش نیس🥴🥴🥴

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
اره ولی حس ورزش نیس🥴🥴🥴

خب حسشو ب وجود بیار 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم