2777
2789

واقعن نی نی یار یه لحظه تشریف میبره اونجا … یا چی ؟! 

چه اعتماد به نفسی … حس مدیر و ناظم مدرسه بهم دست میده اسم نی نی یار میاد بعد فکر کن اونا رو صدا کنی بگی یه لحظه بیا کارت دارم 😅🙈 

البته شوخی کردما کلن حسمو گفتم 😝😝😝 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کار دارن چی بگن

خب من نگفتم کار ندارن … سوالم اینه واقعن نی نی یار میره تاپیکشون ؟ 🤔🤔 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
اره میره من که هروقت عشقمو تگ کردم اومد😌😌 چاپلوسم خودتونید

عشقت کیه چاپلوس کوچولو 😂😂😂 کدوم نی نی یار ؟ 

چه جالب من فکر کردم نمیان 🥺 🙈 

من که بعد از اومدن نتایج باید به نی نی یار ۵ پیتزا بدم 😎😎

البته اگه قبول بشم 🥲🥲🤌

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
من که بعد از اومدن نتایج باید به نی نی یار ۵ پیتزا بدم 😎😎 البته اگه قبول بشم 🥲🥲🤌

اووو دوست هم هستین با هم 😁😍 ایشالا که پیتزا رو میدی و همونی که میخوای میشه 

اووو دوست هم هستین با هم 😁😍 ایشالا که پیتزا رو میدی و همونی که میخوای میشه 

دوست مجازی مثلا 😂😂

البته نمیدونم اون منو یادش بیاد یا ن .

ولی خب قرار شد یه پیتزا مهمونش کنم 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤