2777
2789

بچه ها من پدرو مادرم رو سن کم از دست دادم خانواده مادریم اصلا نیومدن یه سر بزنن یا به فکر ما باشن کلا انگار وجود نداشتیم من دایی ندیدم تو زندگیم کوچکترین کاری برای بچه های یتیم خواهرشون انجام ندادن همیشه هم دومتر زبون دارم و تیکه و کنایه میزنن کلا عموم مارو گرفت زیر بال و پرش و هوامونو داشت و من سه سال پیش ازدواج کردم شهر مادری خالم گفت میریم میایم و منو شوهرم رو با هم آشنا کرد بگذریم از اینکه منو قشنگ دو دستی بدبخت کردن یه شوهر بد و یه خانواده بد گیرم افتاده که هر روز به فکر طلاقم و قشنگ روانی هستن بعد عروسیم که شد داییم اینا رو دعوت کردم و دختر داییم و زن داییم گفتن چون داییت زندانه نمیایم و نیومدن تا گذشت چند وقت پیش عقد دختر داییم شد منو شوهرم سر ظهر گرما پاشیدیم رفتیم محضر دریغ از یه زره عزت و احترام دختر داییم که انگار نه انگار ما اومدیم و شوهرم گفت عیب نداره شاید عروس شده غرور گرفتتش و حواسش نیست منم گذاشتم رو حساب این تو تالار هم اصلا محل نذاشت بعد من اهل زیاد رقص نیستم و از اول تا آخر نشستم و نرقصیدم خانوم بهش برخورد که من چرا نرقصیدم و هر جا منو میبینن سلام به زور میده دختر داییم و زن داییم و پریشب باز مهمونی خالم اینارو دیدم نشستم پیش دختر داییم تا دید من نشستم بلند شد جاشو عوض کرد پشتشو کرد به من و دیشب تیکه انداخت اینجا رقصید عروسی ما نشسته بودی هی می‌خوام هیچی نگم میترسم جنگ به پا کنم و از کوره در برم هیچ دندون میزارم رو جیگر آنقدر بی احترامی میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خودتم مقصری آدمو حرص میدی من جای تو باشم کلا قطع ارتباط میکنم با این آدمای سمی بخداااا

دقیقا عزیزم مقصر خودمم هستم ببار باید حذفشون کنه البته حذف شدن فقط سالی یکبار تالار یا جایی میبینمشون

خدا پدرومادرت را بیامرزد.ببخشیدچرا باهم فوت شدن.خیلی ناراحت شدم.دختر داییت یک عقده ای به تمام معناست.سعی کن همیشه بهش بی محلی کنی.انشاله خدا کمکت کند.انشاله شوهرت اخلاقش خوب بشه.خدا بچه های سالم وصالح بهتون بده

دقیقا عزیزم مقصر خودمم هستم ببار باید حذفشون کنه البته حذف شدن فقط سالی یکبار تالار یا جایی میبینمشو ...

فدانشمندان میدونی الان من بجای تو ناراحت شدم 

داییت حتی سالی یه بار بهت سر نمیزنه سراغتو نمیگیره 

تو چرا میزی عروسی دختر عفریتش 

خدا پدرو مادرت رو هم قرین رحمت کنه 🫠❤️

خدا پدرومادرت را بیامرزد.ببخشیدچرا باهم فوت شدن.خیلی ناراحت شدم.دختر داییت یک عقده ای به تمام معناست ...

قربونت برم عزیزم مادر اول فوت شد ایست قلبی کرد چند سال بعد هم پدرم سرطان گرفت دقیقا چشم دیدن منو از اول نداشتن