2777
2789
عنوان

ایرانی های ساکن آلمان

745 بازدید | 11 پست

سلام به همه

من چند وقتی هست شروع کردم به کار پیدا کردن تو آلمان که با ویزای کاری مهاجرت کنم. با چندتا شرکت هم مصاحبه کردم و تا هفته دیگه نتیجه رو میگن، اما خودم دو دل هستم. نمیدونم کدوم شهر برای مهاجرت پیشنهاد میشه و چه شرکت هایی برای کار کردن بهتره، ممنون میشم راهنمایی کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه توضیح کامل بدی باید چ مدارکی داشته باشی واسه مهاجرت .کسایی ک پول ندارنم میتونن برن؟؟؟

باید مدارک دانشگاه تون رو آزاد کنید، معادل سازی بشه تو زاب در صورت نیاز، پاسپورت. این مدارک. اگر بتونید کار پیدا کنین که سابقه کار میخواد زیاد پول لازم نیست خودشون همه هزینه ها رو میپردازن.

باید مدارک دانشگاه تون رو آزاد کنید، معادل سازی بشه تو زاب در صورت نیاز، پاسپورت. این مدارک. اگر بتو ...

اگه مدرک زبانشونو داشته باشیم امتیاز نیست واسه مدارک؟؟؟چ رشته ای بهتره واسه کار اونجا الان ۱۹سالمه

اگه مدرک زبانشونو داشته باشیم امتیاز نیست واسه مدارک؟؟؟چ رشته ای بهتره واسه کار اونجا الان ۱۹سالمه

زبان آلمانی برای ویزای جای سیکر مزیت میشه، که ۶ ماه با هزینه خودتون مهاجرت کنید و کار پیدا کنید. زبان انگلیسی هم که اگر آلمانی بلد نباشید لازم هست مزیت حساب نمیشه.

میشه راهنمایی کنین همین مراحلو چجوری رفتین؟چجوری با اون شرکتا مصاحبه کردین؟میشه مارو هم راهنمایی کنین

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

با سلام 

ما مسؤل امور نمایندگی در سراسر دنیا برای محصولات درمانی( به صورت برچسب گیاهی) هستیم چنانچه مایل به اخذ نمایندگی هستید میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید : 

09307190025