2777
2789

کدوم  کباب ها مورد علاقه تونه ؟ 

بهترین کبابی که تا به حال خوردید مال کجا بوده ؟ 

خودتون تو پخت کدوم کباب ها مهارت دارید ؟ 

و....

در مورد کباب تبادل نظر کنید .

بهترین کباب ماهی کبابی ک همسرم درست می‌کنه رو زغال خیلی خوب میشه رازشم اینکه ک آب پیاز زیاد می‌ریزه روماهی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من بهترین کباب ها اونایی هست ک تو خونه خودمون میپزیم خصوصا اینکه گوسفند رو تو حیاط سر میبریم و گوشت تازه و گررم رو روی اتیش میپزیم عالی میشه ..  

بیرونم فقط یه جا هست ک کوبیده میگیریم اونم خیلی خوبه ولی اسم شهرمو نمیتونم بگم

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
بهترین کباب ماهی کبابی ک همسرم درست می‌کنه رو زغال خیلی خوب میشه رازشم اینکه ک آب پیاز زیاد می‌ریزه ...

کدوم ماهی رو کباب می کنن؟ ماهی رو توی آب پیاز می خوابونید؟ دیگه چه ادویه و چاشنی هایی بهش می زنید ؟ روغن هم می زنیم به سطح پوستش ؟

کباب کوبیده و کباب ماهی دوست می‌دارم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بنظر من بهترین کباب ها اونایی هست ک تو خونه خودمون میپزیم خصوصا اینکه گوسفند رو تو حیاط سر میبریم و ...

گوشت تازه رو بدون هیچ افزودنی کباب می کنن؟ 

آخه معمولا به آب پیاز اینا می خوابونن. 

بعدم کجاهای گوسفند رو کباب می کنن این طوری؟ سفت نمی شه ؟