2777
2789
عنوان

به مامانم گفتم پولمو باید بدی

260 بازدید | 14 پست

این زنه هرچی بهش میگم نکن نکن انگار نه انگار دیوانه شدم از دست این خانواده ای که دارم ۱۸ سالمه از شدت اعصبانیت و حرص و جوش قلبم مشکل پیدا کرده معدن عصبی شده یکسره حالت تهوع دارم بالا میارم 

پدر بیکار الاف میچرخه نبایدم از گل نازک تر بهش بگیم 

مادر می‌ره سرکار کار می‌کنه میاره میده به بابام 

از دیشب تا حالا ۹۰۰ هزار این یارو ازش پول گرفته 

میگم مادرمن نده بهش نده یادت رفته چطوری روت زن صیغه کرد؟ یادت رفته چطوری کتکت میزد ؟ یادت رفته موهاتو چطوری می‌گرفت میکشید ؟ 

بهش پارسال گفتم بیا ازش جدا شو مارم نجات بده این کثافت و از زندگیمون بندازیم بیرون 

گفت نه 

بهش میگم بهش پول نده بقران قسم امسال ی گیلاس به چشم ندیدیم یک میوه تو یخچال نیست یک مرغ تو یخچال نیست 

برای چی به این سوعه استفاده گر پول میدی؟

دو گرم طلا داره مامانم ۸ میلیون و ۲۰۰ بهم بدهکارع بهش گفتم باید پولمو بدی میترسم این طلاهم در راه این دیوث بفروشه بده به اون بره تو شکم اون 

دیگه هم یک هزارتومنی بهش نمی‌دم 

بنظرتون کار درستی میکنم ؟ عذاب وجدان گرفتم 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت درسته اگر همه چیز همینیه که تعریف کردیپولتو بگیر حداقل تو تباه نشیبلافاصله هم که تونستی مستقل ش ...

میخواستم برای دانشگاهم بخونم کنکور بدم ولی با چه اعصابی کنکور بدم؟؟؟ آدم باید تو آرامش درس بخونه 

از صبح تاحالا دو دفعه با صدای بلند گریه کردم فقط چشام داره از کاسه درمیاد از بس درد میکنه

دو کاربر تو ی اکانت❣️
از کجا پول داشتی

ماهانه یک مبلغی و قرعه گذاشتم به اسمم درومد 

ی مقداری دادم به طلا تو ارزونی بعد گرون شد فروختم گذاشتم تو کارتم مامانم در راه پدر دیوثم هی ازم گرفت منم بهش نه نگفتم

دو کاربر تو ی اکانت❣️
میخواستم برای دانشگاهم بخونم کنکور بدم ولی با چه اعصابی کنکور بدم؟؟؟ آدم باید تو آرامش درس بخونه از ...

بخدا منم همینه وضیعتم

ولی ماهایی که نه پارتی کلفت داریم نه پول بابا، مجبوریم و تنها راهمون درسه

حالاهرجور شده

میخواستم برای دانشگاهم بخونم کنکور بدم ولی با چه اعصابی کنکور بدم؟؟؟ آدم باید تو آرامش درس بخونه از ...

باید بخونی تا راحت بشی هر چی هم شد استقامت ذهنی داشته باشی که بعد درست راجبش فکر کنی برو کتابخونه حداقل 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹