2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

117 بازدید | 16 پست

خانوما من ۲۵ سالمه میخوام واسه کنکور تجربی دوباره بعد ۸سال دوری از درس درس بخونم و خب منطقی اگه نگاه کنید میبینید که میتونم سال ۴۰۶ کنکور بدم..

تا اون موقع باید تو خونه باشم و درس بخونم نمیتونم برم سرکار ، خودمم افسردگی دارم و زیر نظر مشاور هستم.

واسه اینکه بتونم هم به درسم برسم هم به افسردگیم غلبه کنم به نظرتون تا اون موقع برم باشگاه ثبت نام کنم یا برم گربه بگیرم (هم ورزش دوست دارم هم عاشق گربه م) چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو میشه 

یه گربه dsh بگیر باشگاه هم برو 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اگه متاهل هستیبچه بیار وقتت پر میشه حالت هم خوب

بچه بیاره؟؟؟ این چه راه کاریه،بچه بازیچه دست ماست که بیاریمش تا حالمون خوب بشه؟؟

آدم وقتی بچه میاره که سلامت روان داره

ایشون افسردگی داره و وقتی بچه بیاره بدتر میشه!!

واقعا در عجبم بابت این نظرات

اگه متاهل هستیبچه بیار وقتت پر میشه حالت هم خوب

بنظرت با این حال روحی بچه خوبه؟خاله منم افسردگی داشت و داره سر پسر دومی حامله بود بدتر شد افسردگیش قرص خورد پسرشم الان مشکل داره عوارض قرصه 

بچه بیاره؟؟؟ این چه راه کاریه،بچه بازیچه دست ماست که بیاریمش تا حالمون خوب بشه؟؟آدم وقتی بچه میاره ک ...

والا بخدا پسر خاله من الان جرات نداریم بگیم کم شلوغ کن میخواد سر ادمو بکنه تو سوراخ موش اونقدر بی اعصابه پاشم مشکل داره دکتر گفت نباید قرص میخوردی اون مدت حاملگی و شیر دهی

والا بخدا پسر خاله من الان جرات نداریم بگیم کم شلوغ کن میخواد سر ادمو بکنه تو سوراخ موش اونقدر بی اع ...

دقیقا 

بچه وقتی رشد سالمی داره که پدر و مادر سلامت روان و رابطه خوبی داشته باشن

اما وقتی مادر هنوز درگیر یه مسئله‌ی روحی یا جسمی هست،بچه بیاره که بدبخت بشه؟

اعصابم خرد میشه وقتی این نظرات مسخره رو میخونم

دقیقا بچه وقتی رشد سالمی داره که پدر و مادر سلامت روان و رابطه خوبی داشته باشناما وقتی مادر هنوز درگ ...

دقیقا افرین بابت درک و شعورتون.. من خودم از لحاظ روحی روانی تحت نظرم ، چجوری میتونم بچه دار بشم و بدبختش کنم اون چه گناهی داره🫠