2777
2789
عنوان

خیلی خستم

141 بازدید | 19 پست

بچه ها امروز سر هیچی با شوهرم دعوامون شد

اصلا نمیدونم چی شد که بحث شروع شد

حوصله حرف زدن با من نداره بعد با دوستاش که زنگ میزنن میگه میخنده کلی حرف میزنه

منم ناراحت شدم

بعد برداشت گفت دو سه ماه فقط دارم تحملت میکنم

دلم خیلی شکست

دیگه هیچی نگفتم فقط اشک ریختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا اصلا ناراحت نشو الان وضع اکثر زوج ها اینه.معلوم نیس این مردا چشون شده.میگن واکسن کرونا ای ...

مرسی 

اینهمه برای زندگی زحمت بکش اینهمه تحویلشون بگیر

بعد برداره بگه چندماه تحملت میکنم خدایی حرف سنگینیه...

مرسی اینهمه برای زندگی زحمت بکش اینهمه تحویلشون بگیربعد برداره بگه چندماه تحملت میکنم خدایی حرف سنگی ...

عزیزم تو هم دیگه الکی خودتو خرج اون نکن به خودت برسی اونم خودبخود میاد سمتت.محبت و توجه رو گدایی نکن دنبال شوهرت بدویی ازت فرار میکنه ازش دوری کنی و فرار کنی دنبالت میاد.باهاش با احترام و محبت و تقدیر و تشکر حرف بزن .غر زدن و قهر و گدایی توجه  کلا ممنوع.خودتو فول تایم مشغول کن زیاد حرف نزن بهش توجه نکن‌ از خود گذشتگی زیادی نکن ولی خیلی خیلی مهربون حرف بزن .اونوقت عاشقت میشه .اوایل نتیجه معکوس میگیری یعنی بدتر ازت دور میشه ولی تحمل کنی بعد ۶،۷ ماه عاشقت میشه.صبوری صبوری صبوری

عزیزم تو هم دیگه الکی خودتو خرج اون نکن به خودت برسی اونم خودبخود میاد سمتت.محبت و توجه رو گدایی نکن ...

ممنون بابت راهنماییت 

چندبار متن خوندم

تمام تلاشم میکنم این کارها رو  انجام بدم