2777
2789

کل لثش ورم داره و کبود شده ازدیشب نخابیده و داره گریه میکنه.نمیدونیدچی خوبه برای اروم شدن دردش؟چیکارکنم.هم زمان ۴تادندون کرسی داره درمیاره.چندتادندون ازجلوهم انگارمیخاددربیاره لثه اش ورم داره

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

ژل بیحسی مخصوص  نوزاد از داروخونه بگیر

هویج و پیاز چه بکش رو لثه اش

ببر دکتر ببین اگه میشه استامینفن بهش بدی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل مخصوص دارن از داروخونه بگبر .

دندون گیرش رو بذار تو فریزر بده بهش.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ژل بیحسی مخصوص  نوزاد از داروخونه بگیر هویج و پیاز چه بکش رو لثه اش ببر دکتر ببین اگه میشه اس ...

ژل بیحسی مخصوص بچه هاس؟تاثیرداره؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
ژل بیحسی مخصوص بچه هاس؟تاثیرداره؟

اره مخصوصه

تاثیرم بد نیس باید امتحان کنی ولی معجزه وار نیس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اسم ژلش چیه؟

یادم نمیاد من دخترم چهار سالشه  یکم ارومش میکنه 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مرسی عزیزم میگیرم براش.خداکنه اروم بشه🥺🙏

ان شاالله عزیزم 

@abremaman     @ملکه_اردیبهشت     @یخچول بچه ها تجربه ای ندارید؟  چر ...

مهسا ترکیده با یه اکانت دیگه میاد بعدا

من‌ژل بی حس کننده از داروخانه میگرفتم مخصوص دندون بچه میزدم اروم میشدن