2777
2789
عنوان

پسرم داره دندون درمیاره خییلی بی تابی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 33 پست
اگه خ بیقراره استامینوفن بده دستتو بشور لثه شو ماساژ بده هویج بده دسش رو لثه بکشه  یکی دوروز ...

استامینوفن و هویج دادم فایده نداشت دستمم میکشم امااصن ساکت نمیشه

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهسا ترکیده با یه اکانت دیگه میاد بعدا من‌ژل بی حس کننده از داروخانه میگرفتم مخصوص دندون بچه میزدم ...

چراترکید؟ژل بی حسی و خیلیاگفتن .اسمش چیه نمیدونی؟برم چی بگم؟

چراترکید؟ژل بی حسی و خیلیاگفتن .اسمش چیه نمیدونی؟برم چی بگم؟

گفت با این شناسایی نشم.با یکی دیگه میام.

یادم رفته اسمشو به داروخانه بگی بهت میده.من سر دوقلوهام خارجی زدم آب روی آتیش بود ولی سر صدرا خارجی دیگه نبود ایرانی زدم بد نبود

گفت با این شناسایی نشم.با یکی دیگه میام. یادم رفته اسمشو به داروخانه بگی بهت میده.من سر دوقلوهام خا ...

رفتم داروخونه نداشت.دیفن گرفتم زدم رو لثه هاش فعلا ک خابیده ان شالله ک دیگ اروم باشه تا صب

رفتم داروخونه نداشت.دیفن گرفتم زدم رو لثه هاش فعلا ک خابیده ان شالله ک دیگ اروم باشه تا صب

اره دیفنم بعضیا میزنن.توکل به خدا ان شاءالله امشب بخوابه راحت.چقدر سخته دندون دراوردن😓

اره دیفنم بعضیا میزنن.توکل به خدا ان شاءالله امشب بخوابه راحت.چقدر سخته دندون دراوردن😓

وای سمیرااین دیفن دیگ چیه.من فقط یکم بادستم زدم رولثش اماازدیشب ک گفتم خابیده هنوز خابه و حتی برای شیرهم بیدارنشده درصورتی ک این بچه شباتاصب درحال شیرخوردن بود😳😳😳

وای سمیرااین دیفن دیگ چیه.من فقط یکم بادستم زدم رولثش اماازدیشب ک گفتم خابیده هنوز خابه و حتی برای ش ...

خواب اوره شدیده دیگه.

من که نمیدادم.

اگه تونستی ژل بگیر واسش.

یا هویج و بزار فریزر یخ بزنه بعد بده دستش لثه اش سر میشه فقط حواست باشه نکنه هویجو نپره گلوش خدایی نکرده

خواب اوره شدیده دیگه. من که نمیدادم. اگه تونستی ژل بگیر واسش. یا هویج و بزار فریزر یخ بزنه بعد بد ...

ژل نداشتن هرجاپرسیدم☹☹هویج و اصلا قبول نمیکنه.البته شبرقبلش اصن نخابید و ۲۴ساعت کامل گریه کرد شایدم داروهاروزدم دردش اروم شد خابید.الان ارومه امالپش باد کرده و تب ۳۹ درجه داره ک هر۶ساعت استامینوفن میدم و اسهاله.پاهاشم میلرزه.غذاهم اصلا نمیخوره

الهی بگردم.چه سختشه.واسش صدقه بزار کنار 

حتما میزارم کناربراش.سمیراتبشواصلا نمیتونم پایین بیارم.قطره مبدم امااثرنمیکنه.چندروزطول میکشه تادربیاد دندونش دیگه؟

حتما میزارم کناربراش.سمیراتبشواصلا نمیتونم پایین بیارم.قطره مبدم امااثرنمیکنه.چندروزطول میکشه تادربی ...

اگه خیلی ورم داره احتمالا فردا درمیاد.شیاف بزن واسش زود میاد پایین

اگه خیلی ورم داره احتمالا فردا درمیاد.شیاف بزن واسش زود میاد پایین

زدم سمیراپایین نمیاد.بچه ها گفتن بااب و سرکه پلشویش کن زود میادپایین.پاشویش کردم الان بهتره یکم

زدم سمیراپایین نمیاد.بچه ها گفتن بااب و سرکه پلشویش کن زود میادپایین.پاشویش کردم الان بهتره یکم

نگران نباش خوب میشه.ولی خدایی خیلی سخته دندون دراوردن بچه گناه داره این همه درد بکشه.

بهتره الان؟