کل لثش ورم داره و کبود شده ازدیشب نخابیده و داره گریه میکنه.نمیدونیدچی خوبه برای اروم شدن دردش؟چیکارکنم.هم زمان ۴تادندون کرسی داره درمیاره.چندتادندون ازجلوهم انگارمیخاددربیاره لثه اش ورم داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دیفنم بعضیا میزنن.توکل به خدا ان شاءالله امشب بخوابه راحت.چقدر سخته دندون دراوردن😓
وای سمیرااین دیفن دیگ چیه.من فقط یکم بادستم زدم رولثش اماازدیشب ک گفتم خابیده هنوز خابه و حتی برای شیرهم بیدارنشده درصورتی ک این بچه شباتاصب درحال شیرخوردن بود😳😳😳
خواب اوره شدیده دیگه. من که نمیدادم. اگه تونستی ژل بگیر واسش. یا هویج و بزار فریزر یخ بزنه بعد بد ...
ژل نداشتن هرجاپرسیدم☹☹هویج و اصلا قبول نمیکنه.البته شبرقبلش اصن نخابید و ۲۴ساعت کامل گریه کرد شایدم داروهاروزدم دردش اروم شد خابید.الان ارومه امالپش باد کرده و تب ۳۹ درجه داره ک هر۶ساعت استامینوفن میدم و اسهاله.پاهاشم میلرزه.غذاهم اصلا نمیخوره