2777
2789
عنوان

با میگرن لعنتی چکارکنم

755 بازدید | 26 پست

کیا میگرن دارن موقعی که شروع میشه چکارمیکنید .واسه من دقیقا ۲۴ساعت باید بگذره تاخوب بشه .هرکارکنم‌خوب نمیشه خسته شدم الانم دوباره شروع شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن.خواب تو اتاق تاریک و ساکت.بستن چشم ها

نخوردن هوای سرد به سر و کله

و بوی عطر و ادکلن و هیچ بوی تندی کلا بهم نرسه که تشدیدش میکنه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من فقط با استامینوفن کدیین و نوافن اروم میشه و باید بخوابم حتی اگه سرشب باشه خیلی بده اگه کسی درمان ...

ژل آکسار بگیر از داروخانه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
من فقط با استامینوفن کدیین و نوافن اروم میشه و باید بخوابم حتی اگه سرشب باشه خیلی بده اگه کسی درمان ...

دارچین و با اب قاطی کن بمال روپیشونیت اما تکون نبایدبخوری تا تندیش پیشونیت وداغ کنه دردت کم بشه 

من بابچه کوچیک نمیتونم انجام بدم .قبلا میمالیدم واقعا خوبع 

منم میگرن دارم از وقتی اب زیاد میخورم خیلی کمتر شده خداروشکر 

منم اب زیادمیخورم ..دیروز هیجانی شدم .میگرنم اوت کرد .کلا من هیجانی بشم.استرس بگیرم.بحث کنم .گریه کنم.کم بخوابم.زیادبخوابم .باهمه اینا میگرنم اوت میکنه

مسکن خوردم فایده نداشت

اگه همیشه اینجوری و با مسکن خوب نمیشی ک باید دکتر خوب بری. اگه اولین باره ک با مسکن خوب نمی شی احتمال داره کرونا باشه 

چون برا خودم پیش اومده

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

مسکن خوردم فایده نداشت 

ضعیف بوده حتما  چون میگرن داریم درد زیاد میگیریمودکتر به من گفت توافن هم اثر بخشیش خوبه هم ضررش کمتره     و اینکه وقتی حس کردی داره دردت شروع میشه بخور تا شدید نشده