مهم همین اولشه سخته عزیزم حق داری برای منم کم آسون نیست فعلا خبری نیست احتملا همون آبان مدارس مهم ت ...
دلم بیشتر واسه خودش میسوزه که اصلا نفهمید مدرسه چی هست. ظلم شد در حقشون واقعا. الانم کلاساشون شروع شده از اول مجازی. یه بارم معلمشونو از نزدیک ندیدن. نه جشنی نه آشنایی هیچی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی زیاد در حق شون ظلم شد دوستای مدرسه و خود مدرسه یه چیز دیگه هست چقدر من واسه پسرم از دوستای مدر ...
دقیقاااا ما چقدر خاطره داریم از دوستای مدرسه. من هنوز دوستای کلاس دومم رو یادمه ولی این بیچاره ها باید بشینن خونه فقط مشق بنویسن. منم اعصاب ندارم همش دعواش میکنم 😔 کاش زودتر باز بشه برگردیم به زندگی
خیلی زیاد در حق شون ظلم شد دوستای مدرسه و خود مدرسه یه چیز دیگه هست چقدر من واسه پسرم از دوستای مدر ...
سلام وقت بخیر شما تاپیک زدین درباره تکرار پایه اول دبستان میخواستم ببینم آموزش و پرورش قبول میکنه ؟ شرایط و قوانین خاصی نداره ؟ و اینکه شما مشهد هستین ؟