2777
2789
عنوان

مامان های بچه مدرسه ای دار

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 53 پست
چ خوب پروندشو سعی کن زودتر بگیری بعضی مدارس میگن دیر اوردی جا نداریم مجبور میشی ی مدرسه دیگه ثبت نام ...

نه عزیز غیر انتفاعی ها تا دلت بخواد جا دارن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نه عزیز غیر انتفاعی ها تا دلت بخواد جا دارن

پارسال هم پسرتون غیر انتفاعی خونده؟ 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

چقد شد شهریش طول سال؟ 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
چقد شد شهریش طول سال؟ 

سال ی که تموم کرد چون نرفت و فقط شاد بود 6تومن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
چقد شد شهریش طول سال؟ 

عزیزم شهریه متفاوت هست

امسال دو میلیون فقط جدا ازم گرفت واسه کلاس ماکت سازی و طراحی

هرجا متفاوت ع

اینم همین و اول گرفت دید خوشم اومده چشام برق میزنه 

سرویس داره رفت و برگشت

غیر انتفاعی ها همیشه جا دارن

میشه باهاشون اتمام حجت کرد

واسه همین هرچقدر بشه مهم نیست

سال ی که تموم کرد چون نرفت و فقط شاد بود 6تومن

پارسال برای کلاس اول 8 تومن گرفتن امسال حضوری بشه بیشتر میشه البته منطقه ب منطقه فرق میکنه 

پارسال برای کلاس اول 8 تومن گرفتن امسال حضوری بشه بیشتر میشه البته منطقه ب منطقه فرق میکنه 

واسه همه چی شون فرق داره

کی مدرسه ها باز میشه؟ ما یه کلاس اولی رو پارسال مجااازی باسواد کردیم. دیگه امسال واقعا حوصله ندارم🤦 ...

مهم همین اولشه سخته عزیزم حق داری برای منم کم آسون نیست

فعلا خبری نیست احتملا همون آبان مدارس مهم تر و جدی تر میشه

حق دارید مدرسه بچه ها نصف اعصاب و روان آروم آدم رو بهم میزنه

من دخترم کلاس اولیه فردا جشن شکوفه ها مجازی دارن ومدیرشون گفت تااخر مهر همه والدین باید واکسینه بشن ...

ای بابا اومدم نی نی سایت تکلیف م روشن شه

اینجا نشد

اون مدرسه جدید رفتم ببینم اینقدر زبون داشت رئیس مدرسه خانم مهر آذین که همون جا یه دشتی هم گرفت

ینی خیلی سخته من امسال اولی دارم🤕🤕

رو اعصابت کار کن. اگه خونسردی که هیچی ولی اگه برات مهمه دیوونه میشی البته به بچه هم بستگی داره ولی تو مجازی معمولا هیچ بچه ای همکاری نمیکنه. طفلکی این ک اصلا نفهمید کی باسواد شد. نه جشن الفبایی نه هیچی