2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن گوگل

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

واسه هر نفر ۳ قاشق غذاخوری  بعدشم  هم یه مقدار بیشتر بریز که کم نیاد 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

پیاززیادوباگوشت استخون دارتفت بده رب گوجه هم بریزواب جوش بریزولپه هاروجداتویه قابلمه بپز بعداب لپه هاروبریزولپه هاروبه گوشت اضافه کن بعدیه قاشق عرق هل یایه دونه هل ویه تکه کوچولوچوب دارچین وکمی زعفرون اضافه کن اگه چنددونه گوجه داری رنده کن وتفت بده به گوشت اضافه کن ولیموعمانی وهم تویه کاسه اب بزاردرحدیکساعت تاتلخیش بره بعدلیموهاروبه قابلمه اضافه کن یه قاشق غذاخوری گلاب یاغنچه گل محمدی توقابلمه اضافه کن 

گاهی انسانم آرزوست
واسه هر نفر ۳ قاشق غذاخوری بعدشم هم یه مقدار بیشتر بریز که کم نیاد

اوه 3 قاشق زیاده.همش میشه لپه تو خورش

لپه رو که خیس میکنی حجمش دوبرابر میشه

واسه هر نفر یه قاشق .در نهایت اگر مثلا 5 تا مهمون داری شما 8 تا بریز

قیمه هرچی پر بیازتر باشه خوشمزه تره.

پیاز رو رنده بزن یا بریز تو بلندر

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!