یه چیزایی هستن ک خیلی واسشون دعا کردم درحدی ک از خدا خواستم تعادلات و نظم جهان رو بریزه که فقط دعام اجابت بشه و حتی الان ک اون چیزه خراب شد و همه درها بسته شدن من باز امید دارم و میدونم یروزی میشه (این اعتقاده منه میدونم خداقدرتمنده خداوقتی میگه موجود باش موجود میشه،خدامیتونه شر روب خیر تبدیل کنه و هزارتاکار دیگه پس باهام بحث نکنید تواین مورد ).میگن ک بعضی چیزا به تاخیر بدستت میرسن با جبران زیاد و چیزی بزرگتر و چندبرابر از اونی ک توخواستی بدستت میرسه اما اخه یه سری چیزا وقتی با تاخییر بیان دیگه تو نمیخواییشون شوق و ذوقشونو نداری توهمون لحظه ک منتظرشون بودی اونارومیخوای نه بعدا وقتی باتاخییر بیاد دیگه اونقدرا واست مهم نیست آیا خدا به این فکر نکرده؟؟ممکنه خدا حس رضایت رو هم بهم بده ؟؟نظرتون چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همیشه تو دعاهام میگم الان که ذوقشو دارم بهم بده ولی ۹۰درصد وقتی حاجتم میده که دیگه اون تب و تاب براش ندارم و ذوقم کور شده دیگه
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من فکر می کنم این دنیا فانی هست و از اول هم قرار نبوده ما اینجا دقیقا به همه خواسته هامون برسیم. اگه رسیدیم که دمش گرم نرسیدیم هم زندگیمون رو می کنیم …
من تو دنیا به هیچ کدام از خواسته هام نرسیدم تا ۳۸سالگی اما الان اصلا ناراحت نیستم خیلی هم خوشحالم چون عوضش خدا یه چیز بهتر داد بهم یه جوری شد که با امام زمان آشنا شدم به نظرم این بهترین بهترین هدیه خدا بود بهم و چقدر ناراحتم که ۳۸ سال از خدا دنیا را طلب کردم و از امام زمانم غافل شدم چقدر احمق بودم
السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
منم چیزی ک از وقتش بگذره دیگ نمیخام ولی شاید صلاح نباشه ب وقتشک هیچ وقت هیچ چیزی سروقت معینش ک شور ش ...
یه چیزی درتناقضه وقتی ب داستانای پیامبرا نگاه کنی همشون چندسال صبرکردن حضرت یعقوب ۴۰ سال صبر کرد اما اخه خدا که میتونه شرایط و صلح قضیه رو ب موقع جور کنه
قطعا حکمتی داشته که اونموقع برات نداده و الان برات مهیا کرده پس شکی نکن در کار خدا چون بهترین ها رو برات میخواد
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞