2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنین چکارکنم شوهرمو طلاق بگیرم یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 44 پست
کجا زندگی میکنی ک ۱۳ سالگی شوهر کردی؟😐 از اول همین بود؟

نه ازاول خیلی خوب بود توسیستان بلوچستان زندگی میکنم

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون  شما سن کم ازدواج کردین اون پخته تر از شما بوده تونسته نقطه ضعفات پیدا کنه و از سادگیت سو استفاده کنه  ..اگه یکم سیاست به خرج بدی میتونی درستش کنی البته نظر منه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
من هنوز یکم دوستش دارم ولی خوب خیلی آزارم میده

اگه دوستش داره محبت کن

بخاطر پسرت هم که شده سعی کن زندگیت رو جمع کنی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من خیلی نسبت بهش دلسرد شدم 

باهاش صحبت کردی درد دلات و بهش گفتی ؟؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ازوقتی پولدارشده خیلی مغرور شده

مرده همینن پولدار بشن مغرور میشن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چون  شما سن کم ازدواج کردین اون پخته تر از شما بوده تونسته نقطه ضعفات پیدا کنه و از سادگیت سو ا ...

چطوری چکارکنم بنظرشما

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
مرده همینن پولدار بشن مغرور میشن

نمیدونم چکارکنم اگه طلاق بگیرم خونه مامانم خیلی راحتم یعنی خلاص میشم ولی ولی دیگه مطلقه میشم

نمیدونم چکارکنم اگه طلاق بگیرم خونه مامانم خیلی راحتم یعنی خلاص میشم ولی ولی دیگه مطلقه میشم

ت ک‌ میگی دوسش داری درستش کن مهم علاقس باشه همه چی حله

کاربریم دست خودم و دوستامه  
اگه دوستش داره محبت کن بخاطر پسرت هم که شده سعی کن زندگیت رو جمع کنی

خیلی محبت کردم بهش ولی هیچی به هیچی روزبه روزبدترشده تاالان بخاطر بچم باهاش زندگی کردم چون خیلی به پدرش وابسته است 

ت ک‌ میگی دوسش داری درستش کن مهم علاقس باشه همه چی حله

اره ولی دوست داشتن یه طرفه هیچی حل نمیکنه هربار که دعوامیکنه باهاش قهرمیشم اصلا معذرت خواهی نمیکنه اصلا حرف نمی زنه هروقت هم که رابطه بخواد اصلانمیپرسه خودش هرکاری بخوادمیکنه  

اره ولی دوست داشتن یه طرفه هیچی حل نمیکنه هربار که دعوامیکنه باهاش قهرمیشم اصلا معذرت خواهی نمیکنه ا ...

تو چقدر منی با این تفاوت ک گفته درست میشه ولی من نمیخوام دیگ

کاربریم دست خودم و دوستامه