2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنین چکارکنم شوهرمو طلاق بگیرم یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 44 پست
تو چقدر منی با این تفاوت ک گفته درست میشه ولی من نمیخوام دیگ

ماله من که درست نمیشه نمیگه هم فقط یه بار هم معذرت خواهی نمیکنه خیلی دلم میشکنه همش تنهایی گریه میکنم ازبداخلاقیاش وبدیایی که در حقم میکنه 

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
ماله من که درست نمیشه نمیگه هم فقط یه بار هم معذرت خواهی نمیکنه خیلی دلم میشکنه همش تنهایی گریه میکن ...

منم‌ ولی میدونم ب خاطر ترس از طلاق و پوله ک میگه بهتر میشم 

کاربریم دست خودم و دوستامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌ ولی میدونم ب خاطر ترس از طلاق و پوله ک میگه بهتر میشم 

من خودمم نمیدونم بعضی وقتاازش متنفرم بعضی وقتا هم که یکم دوسش دارم اندازه ای که بتونم تحملش کنم یه چند وقتی تابچم بزرگترشه 

توچراطلاق نگرفتی بچه داری

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
من خودمم نمیدونم بعضی وقتاازش متنفرم بعضی وقتا هم که یکم دوسش دارم اندازه ای که بتونم تحملش کنم یه چ ...

من شوهرم میگه از طلاق و پول دادن میترسم واسه این بچه ندارم

کاربریم دست خودم و دوستامه  
پس جدا شو  اگ کسی حمایتت می کنه

حمایت که کسی نمیکنه مامان بابام میزاشتن ولی مادربزرگم‌نمیزاره میگه بالباس سفیدرفتی باکفن باید بیایی ولی مادرم میگه هرجور خودت میخوایی پدرم هم که میگه ابرومون میره اگه اصرار کنم فکرکنم بتونم

خب بگو زندگیم ذر غذابه نمیتونم دیگه

باشه یه مدت صبر میکنم پولام بیان دستم تا برای خرج خودموپسرم مجبورنباشم از پدرم بگیرم بعدشم مهریه ام زیاد نیست ولی میگیرمش اخرشم طلاق میگیرم خوانوادموهم راضی میکنم دعا کن برام 

چطوری چکارکنم بنظرشما

بستگی به اخلاق و خصوصیاتش داره واسه همه یجور نیست که 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اسی اینجا گفتی سیستان و بلوچستانی ولی تو تاپیک عکس خونه گفتی نه نیستم

ببخشید چون نتونسته بودم عکسوپاک کنم مجبورشدم نگم تاکسی نشناسه