2777
2789

سلام بچه ها 

من هفته ۲۹ وزن دخترم ۱۴۰۰ بود .. البته تو سونو کنارش زده بود ۲۰۰ کمتر یا بیشتر 

بچه ها احساس میکنم وزنش کمه .. الان هفته ۳۲ ام .. بنظرتون چیکار کنم نی نیم تپلی شه🥲😫

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یا ناهار یا شام تخم مرغ آبپز با گوجه یا عدسی یا لوبیا گرم بخور.هفته ایی س بار  روزیم ی ...

شما همینا رو خوردی بچتون وزن گرفت؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
عزیزم انشالا ی زایمان راحتی داشته باشی من اصلا جرئت و جسارت زایمان طبیعیو ندارم

من پوست کلفتم 😅😅😅

زایمان دومه 

ولی تا بچه بیاد بیرون دردات تموم میشه شوهرمم کنارم بود خیلی روز خوبی شد خیلی الان لحظه شماری میکنم برای اون لحظه ها 

سخت میشه عزیزم اذیت میشی به دکترت بگو درمان کن

اخه قبل بارداریم داشتم هر کاری کردم چن تا دکتر رفتم چقد دارو استفاده کردم اصن فایده ای نکرد الانم که یبوستم بیشتر شده خیلی عذاب میکشم و نمیتونم قرصی چیزی بخورم 

ینی از ۲۳ هفتگی دکتر برای رشد جنین سونو نفرستاده....ولی سونو بری بهتره اگه کم باشه رژیم غذایی میده م ...

نه دیگه سونو نداد، هفته ی دیگه نوبت دکتر دارم، خداکنه سونو بنویسه برام نگرانم

شما همینا رو خوردی بچتون وزن گرفت؟

آره 

راستش من نونو برنجو خورشت نمیخورم

هر روز کلی میوه هم میخوردم

صبحانها فقط یا انار یا انگو اونم خییلی

مثلا هر روز سیب میخورم با ی گلابی

منظورم اینه میوه زیاد خوردم دیگه نمیدونم کدومش نی ن رو تپل کرد

اخه قبل بارداریم داشتم هر کاری کردم چن تا دکتر رفتم چقد دارو استفاده کردم اصن فایده ای نکرد الانم که ...

خب یبوستت درمان کن ببین چی بخوری یبوستت کمتر میشه آب زیاد بخور سبزی میوه بعد زایمان اذیت میشی ها

آره  راستش من نونو برنجو خورشت نمیخورم هر روز کلی میوه هم میخوردم صبحانها فقط یا انار یا انگ ...

منم میوه خیلی میخورم .. انگور..گلابی .. هلو...موز جزو وعده های جدا نشدنیمه 

تخم مرغم یه روز در میون 

ولی شیر نمیخورم زیاد ... از فردا شیر رو هم اضافه میکنم حتما

مرسی عزیزم