2777
2789
عزیزم سز اختیاری هستم آره دیگه اینا رو کم کردم چون فهمیدم وزنش خوبه دیگه  هفته ایی برا شام دو ...

میشه بگی چیا خوردی من نینیم ریزس چون میخام سز اختیاری بشم و زودتر تز موعد زایمان میکنم میخان نینیم وزن بگیره هر روز باید چیزایی ک گفتیو بخورم؟

💜👶❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سز اختیاری هستم آره دیگه اینا رو کم کردم چون فهمیدم وزنش خوبه دیگه  هفته ایی برا شام دو ...

پس سزارینی 

اگه طبیعی بودی عمرا میزاشتی انقدر وزن بگیره 

من سر پسرم به خدا رسیدم دخترمم همون قدر وزن داشته باشه خداروشکر میکنم ولی میگن دخترا وزن کمتر بدنیا میان

اره به شرطی که دکتر اجازه ورزش بده گلم  من هر دفعه از دکترم پرسیدم گفت نه چون بچه کوچیک داری ه ...

آخه دیگه از هفته 36 یا 37 به بعد حتی اون هایی که شرایط حادم دارن دکتر اجازه ورزش میده...

منم مثل شمام پسرم 20 ماهشه و الان خودم 29 هفته ام میدونم چقدر ادم خسته میشه و فعالیت داره...ولی واقعا ورزش هایی که سر زایمان قبلی انجام دادم رو الان انجام میدم حال جسمیم خیلی بهتر میشه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
به سلامتی زایمان کنی... دکتر میگفت اگه بچه با سرعت رشد ماه آخر بارداری به دنیا بیاد در یک ماه اول ت ...

ههههه عزیزززم

من چون دکتر اولش گفت ضعیفع خیلی ترسیدم

من ن برنج ن گوشت هیچی نمیخوردم

دیگه خورداکم شد این چندتا غذا

الانم ک خداروشکر وزنش خوبه دیگه نگرانی ندارم

میشه بگی چیا خوردی من نینیم ریزس چون میخام سز اختیاری بشم و زودتر تز موعد زایمان میکنم میخان نینیم و ...

عزیزم یا ناهار یا شام تخم مرغ آبپز با گوجه

یا عدسی یا لوبیا گرم بخور.هفته ایی س بار 

روزیم ی لیوان شیر

کبابم گفتن خوبه اما من نخورام

آخه دیگه از هفته 36 یا 37 به بعد حتی اون هایی که شرایط حادم دارن دکتر اجازه ورزش میده... منم مثل شم ...

اره دیگه دکتر من گفت ۳۶هفته ورزش شروع کنم چون گفتم میخوام ۳۸هفته دردام شروع شه خسته شدم با بچه خیلی سختمه همش بلندم میکنه وقتی راه میرم از ۳۱هفته واژنم به شدت درد میگیره 

خواهش میکنم عزیزم من از هفته 24 دیگه نرفتم سونو الان نمیدونم چند شده، 31 هستم

ینی از ۲۳ هفتگی دکتر برای رشد جنین سونو نفرستاده....ولی سونو بری بهتره اگه کم باشه رژیم غذایی میده میگن چی بخوری