2777
2789

میوه 

البته تموم کردم😂

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

هیچی گوشنم هست فعلن تا شام

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

پسته وحشی (کُلان)

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤