2777
2789

در حد شما بود آیا؟؟؟

من نمیدونم چمه همش نگاش،میکنم اصلا ام به من نمیرسه حتی ارزوی خوشبختی کردم براشون ولی شوکه ام نمیدونم چمه ولی اکسمو حلال نمیکنم بد انداختم زمین💔😞 

شما چجور شدین وقتی عکسشونو دیدین؟؟؟

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

من خودشو می‌شناختم و حضوری دیده بودمش ... ن اصلا در حد من نبود

خلایق هر چ لایق😂😂😂

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

اون معمولیه ولی من زشت بودم 

همش میگف بهم 

فک کنم میخواد باهاش ازدواج کنه 

فامیله... باید برم عروسیش

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من خودشو می‌شناختم و حضوری دیده بودمش ... ن اصلا در حد من نبودخلایق هر چ لایق😂😂😂

منم دیدم نمیخام مسخره کنم خوشکلی نداره

ته مونده دیگرون میخوره ام دیگه معلومه شخصیتش چیه

اره اون معمولیه ولی من زشت بودم همش میگف بهم فک کنم میخواد باهاش ازدواج کنه فامیله... باید برم عروسی ...

وای💔

من خیلی بد فهمیدم سنمم کم بوددختره خوشکل نبود فقط پولدار بود...پول

اینم پولداره تازه دختر سنش بالاس

من ۱۸ سالمه دختره ۳۱