2777
2789

خانوما شوهری که میگه زندگی نمیکنم باهات زن دیگه دارم یا دوسته با یکی یا صیغه و واقعا هم زندگی نمیکنه همش بیرون از خونس وقتی هم خونس با بچه و خودت مهربون نیست شما هم بچه شیر میدین و شرایط طلاق فعلا ندارین پول ندارین چیکار میکنین؟من دیگه امروز هرچی زنگ زد جوابش ندادم اومد خونه گفت ریدم تو زندگیت منم گفتم فکر تلفن زدن نباش اونم گفت فکر زندگی کردن نباش کصافط عن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا زن زاجی 

بدنت خالی کرده

افسردگی گرفتی

بجه داری سخته

فقط ببخشید سکوت کن 

بخدا ۲سال دیگه منو دعا میکنی الان نمیفهمی از درون ب چ فروپاشی میرسه زن زاج

فقط سکوت کن

نوبت تللفی شما هم میرسه

ولی الان وقتش نسست ن بدنت جواب میده ن اعصاب

الان فقط ب قند عسل برس

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

حیف اون بچه و آیندش واقعا حیف

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

فعلا زن زاجی بدنت خالی کردهافسردگی گرفتیبجه داری سختهفقط ببخشید سکوت کن بخدا ۲سال دیگه منو دعا میکنی ...

راست میگی گلم بدنم خالی میکنه تا سر کوچه میرم اعصابم هم همینطور گور پدر این مرد فعلا بچه هام مهمن دعا کنین راحت بزرگ بشن تپلی بشن خودم و بچه هام صحیح و سالم و تو آرامش باشیم

فعلا زن زاجی بدنت خالی کردهافسردگی گرفتیبجه داری سختهفقط ببخشید سکوت کن بخدا ۲سال دیگه منو دعا میکنی ...

راس میگه به خودت رحم کن برای اون اتفاقی نمیفته ولی تو داغون میشی شرایط بدنیت طوری نیست که بخوای وارد جنگ وجدل بشی آروم باش سعی کنبامهربونی رامش کنی

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش