2777
2789
عنوان

امشب به سوالاتون درمورد اختلال های شخصیتی جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 85 پست
هیجانات زیاده انواع داره  اما  مثال ساده و سطحی اینه ؛ میدونید اون شوخی بده اما چون اون ...

اره دقیقا اکثر مواقع اینجوریم

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حرف مردم روم زیاد تاثیر میزاره چیکا باید کنم؟؟؟

منم قبلا اینجوری بودم ولی به جایی رسیدم که یاد گرفتم اگر بخوام برای حرف مردم زندگی کنم باید پا بزارم روی همه خواسته هام و ارزوهام ببین تو فقط یه بار به دنیا میای فقط یه بار فرصت زندگی داری اگر بخوای به خاطر بقیه همین یه بار فرصت رو هم به خودت ندی و کارایی که دوست داری رو انجام ندی عمرت رو تباه کردی البته توی تصمیماتت اول خیلی فکر کن و اگر عقلت صلاح میدونه حتما اون کارو انجام بده مردم همیشه حرف میزنن چه خوب باشی چه بد مردم همیشه چیزی دارن که ازش ایراذ بگیرن تو خودت رو باور داشته باش تا بتونی حرفاشون رو از یه گوشت داخل و از یه گوشت بیرون کنی به قول قدیمیا یه گوشت در باشه و یه گوشت دروازه

این کاربری دست دو نفر هست
وسواس فکری و جسمی درمانش چیه 

وسواس جسمی رو چون تجربشو نداشتم نمیتونم بگم اما وسواس فکری دقیقا اولین کامنتم صفحه دوم تا حدودی راه های درمانش رو گفتم

وابستگیتون هم زیاده حتما ؟  یا بعضی وقتا زیاد غرق گذشته میشی و در حال زندگی نمی‌کنی تا ب خودت ...

وابستگی نه اصلا به چیزی وابستگی ندارم حتی پدر و مادرم 

اما راجب فکر کردن،من به گذشته فکر نمیکنم 

میرم تو آینده خیالبافی میکنم وقتی به خودم میام می بینم زمان زیادی گذشته

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   
وابستگی نه اصلا به چیزی وابستگی ندارم حتی پدر و مادرم  اما راجب فکر کردن،من به گذشته فکر نمیکن ...

تقریباً شهود قوی هم داری پیش بینی آینده منظورم ، بعضی وقتا هم ی مسئله آیی رو میگی بعد ب واقعیت تبدیل میشه مگه نه؟

پارانویید رو توضیح بده؟

اگر بخوام خیلی ساده بگم بیشترین ویژگی شون اینه که خیلی شکاک و بدین هستن بدبینیشون به قدری زیاده که از کوچکترین اتفاقها هم نتیجه بد و منفی رو در نظر میگیرن

من یه خانمم که هیچوقت با همسرم به ارگاسم نمیرسم ولی در خواب میرسم. نمیدونم چرا

متاسفم سوالتون توی حیطه ای که کار میکنم نیست میتونین با یه روانشناس صحبت کنین

نمی‌دونم ربطی داره یا نه اما میشه منو راهنمایی کنی؟ من به قرص خواب احتیاج دارم ولی گویا داروخونه بد ...

متاسفم ولی دقیق نمیدونم اگر دکتر تشخیص بده لازم دارین براتون مینویسه

تقریباً شهود قوی هم داری پیش بینی آینده منظورم ، بعضی وقتا هم ی مسئله آیی رو میگی بعد ب واقعیت تبدیل ...

آره دقیقا😀 همیشه که اینطوری نیستم اما بعضی وقتا نسبت به یه موضوع که هنوز اتفاق نیفتاده خیلی دقیق پیش بینی میکنم و همون پیش بینیم هم اتفاق میفته

وای مرسی عزیزم واقعا نیاز داشتم♥♥♥ راستش من وقتی با یکی میخوام حرف بزنم تپق میزنم یعنی میترسم کلمات ...

اول بهم بگین که خجالتی و استرسی هستین؟ وقتی مخواین وارد یه جمعی بشین که افراد غریبه هستن خجالت میکشین و شدیدا استرس میگیرن که باید چه رفتاری از خودتون نشون بدین؟

آره دقیقا😀 همیشه که اینطوری نیستم اما بعضی وقتا نسبت به یه موضوع که هنوز اتفاق نیفتاده خیلی دقیق پی ...

اتاقت بیشتر مواقع بهم ریخته س ؟  موقع ناراحتی ممکنه هرچی دفتر خاطره یا یادگاری از کسی داشتی رو بزنی نابود کتی؟

نمیدونم اختلاله یا نه ولی اگه میدونی خواهشا بگو چطوری اضطراب اجتماعیم رو درمان کنم کتابی چیزی راهکار ...

اضطراب اجتماعی چندین شاخه هست اون شاخه ای که میتونم بهتون کمک کنم ضعف روابط اجتماعی و ترس از روابط اجتماعیه اینارو دارین؟