2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو چه چیزایی گیر بودن من ام اس و ام ار ای هم دادم نداشتم

همکلاسیم که عین ۴ سال دانشگاه فکر میکرد تومور مغزی داره. آخرا من بهش میگفتم که جون سختیم هستی ۴ ساله سرطان نمیتونه از پا درت بیاره. دوستم همش فکر میکنه سرطان سینه داره ولی داره درمان میکنه

سرطان معده... دوران دانشگاه و درس بوود...استرس باعثش میشد...دانشگاه رو که فارغ التحصیل شدم. اونم رف ...

من تا الان پونصدتا دکتر رفتم و هزارتا آزمایش فک کنم شما نداری من دارم

عزیزم هیپوکندریا ریشه اش اضطرابه ،اضطرابت رو درمان کنی خوب میشی

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
نه خدا نکنه ندارم ام ار ای م سالم بود ولی فک میکنم دارم بدنم سوزن سوزن میشه 

من بعد مبتلا ب پانیک اینجوری شدم

پولم ندارم ولی گاها دیگه خیلی شدیددد میشه افکارم میرم چکاپ و ازمایش خون الحمدالله همه چیز اوکی

ولی بازم اذیتم😭

روزی چندبار توهم کرونا میزنم😑😑😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من ام اس دارم.همیشم مریضم اه اه

خواهش میکنم جواب منو بده من بدنم سوزن سوزن میشه مثلا نیم ساعت یک سوزن دوباره ده دیقه یه سوزن دیگ انگار وارد بدنم میشه و ام ار ای بدونه تزریق هم دادم مشخص میشه تو اون و علاعم من ام اس ایا؟

خواهش میکنم جواب منو بده من بدنم سوزن سوزن میشه مثلا نیم ساعت یک سوزن دوباره ده دیقه یه سوزن دیگ انگ ...

Mriفقط با تزریق مشخص میشه..بدون تزریق معلوم نمیشه پلاکها.چون من بدون تزریق گفتن التهاب مغز با تزریق ام اس

برو متخصص مغزو اعصاب وتست ام ار ای باتزریق بده و تست عصب وعضله بده

الان من ۴ماهه واکسن سینو زدم و کل این چهارماه هر ماهش بدندرد واستخون درد و بیحالی و سردرد ماهی ۴روز دارم دیوونه شدم اه

من بعد مبتلا ب پانیک اینجوری شدم پولم ندارم ولی گاها دیگه خیلی شدیددد میشه افکارم میرم چکاپ و ازمای ...

منم این پانیک سگو دارم به نطرت میشه از اون باشه تو بدنت سوزن سوزن نمیشه