2777
2789
Mriفقط با تزریق مشخص میشه..بدون تزریق معلوم نمیشه پلاکها.چون من بدون تزریق گفتن التهاب مغز با تزریق ...

ببین اخه به من التهاب مغز هم نکفتن به نظرت علاعم من میتونه باشه شما چند ساله داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اضطراب بعد زایمان گرفتم ینی میشه از اون باشه اخه بدنم سوزن سوزن میشه

بله عزیزم کلا این بیماری ها تو دسته بیماری های اضطرابین،برا اضطراب یا افسردگی بعد زایمانم حتما دکتر برید فوقش یکی دو تا داروی ساده میده که خوب میشین زود

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
ببین اخه به من التهاب مغز هم نکفتن به نظرت علاعم من میتونه باشه شما چند ساله داری

ببین من فقط یه انگشتم یکم بیحس شده بودم مثل سوختگی همین رفتم دنبالش گفتن ام اس..دیگه خودت تا اخرش برو😁😁😁..۳ساله دارم

منم این پانیک سگو دارم به نطرت میشه از اون باشه تو بدنت سوزن سوزن نمیشه

خب پانیک داری ک توهم بیماری میزنی دیگه

سوزن سوزن شدن یک علامتشه

دیشب حمله داشتم چنان سرم گیج میخورد ک نگو 

تپش قلب لرز یا گرمی زیاد 

تعریق زیاد 

تیرکشیدن ساق دستام

بی جونی تو پاهام

سردرد 

از همه بدتر مسخه

دیوونه شدم از دست مسخ😭😭😭 انگار دارم فیلم میبینم هیچی واقعی نیس هیچی😭😭😭

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من ورشکست شدم دارم طلاق میگیرم سر این اخه همش تو نتم دنباله مریضی راستی تو بدنت سوزن سوزن نمیشه تا ح ...

عزیزم نه فدات 

این علایمایی ک میگی از استرس تو نت سرچ نکن منم همین سرچ گوگل بدبختم کرد

خب پانیک داری ک توهم بیماری میزنی دیگه سوزن سوزن شدن یک علامتشه دیشب حمله داشتم چنان سرم گیج میخور ...

اره منم دقیقا تک تکشونو دارم به اضاف تپش و قلب درد راستی اینا تو حمله داری یا حالت عادیم داری آخه من پاهام بی جونه یکی دوروزه

من اضطراب بعد زایمان گرفتم ینی میشه از اون باشه اخه بدنم سوزن سوزن میشه

منم بعد زایمان افسردگی گرفتم و زرتی پانیک شدم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اره منم دقیقا تک تکشونو دارم به اضاف تپش و قلب درد راستی اینا تو حمله داری یا حالت عادیم داری آخه من ...

بیشتر بعد حمله ک دیگه بیجون چندساعت میفتم

مخصوصا طرف غروب

ولی خب کلا مسخ ک باهام هست

علایم دیگه کمو بیش میانو میرن

عزیزم تو ام ار ای دادی من تو تاپیکات دیدم که بدنت سوزن سوزن میشه درسته

نه ام ار ای ندادم چون بدنم از استری اینطوری شده بود یه چن روزی ‌ رفتم روستا حالو هوام عوص شد و ارامبخش میخوردم قطع شد کلن 

من تمام دردام به خاطر اسنرسه 

نفس تنگی مگیرم به خاطر استرسه تپش قلب معده درد سر درد سرگیجه جالت تهوع همه اینا از استرس کوفتیه ک داشتم الان خیلی بهترم