2777
2789
عنوان

میخوام شغلمو ول کنم برم

524 بازدید | 74 پست

بچه ها من توی شهر خودمون شغل خوب دارم 

اما بنا ب دلایل شخصی تصمیم گرفتم برم تهران و اونجا کار کنم و قطعیه

تخصص و مهارت خاصی هم ندارم

دوس دارم بدونم شما ها شغلتون چیه

یا دخترایی ک اطرافتونن

مثلا من دیدم طرف تو رستوران گارسون شده

خب حقوق بدی نداشته انعام و سه وعده غذا و ... هم داشته

ولی حس میکنم ی جوریه (با احترام ب تمام اجیای گلم و تمام مشاغل)

شما نظرتون چیه

شغلارم بگید

خودم کلی شغل رفتم و رها کردم خوب نبودن 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهدیم یه مدت می‌خواستیم بریم تهران خیلی گرونیههه خیلی واقعا یه کیلو گوجه مثلا هشتاد تومن اینا اینجا تهران دو برار یه نونه ساده فقط بیست سی تومن فامیلم نداریم اونجا گفتیم ولشن میمونیم همینجا 

محیطش و صاحبکارش آدم سالمی باشه بنظر من گارسون بودن هیچ عیبی نداره 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مثلا چیخیلی دوس دارم بیشتر برام بگی

دوتا آنلاین شاپ داشتم 

کارمند بیمه بودم 

کارمند دفتر فنی هم بودم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اونقدی ندارم فعلا موقت میخام دو سه سال تهران کار کنن

پس برم یه کار پیدا کن

توی مغازه ، رستوران جایی

خب دوست نداری گارسون بشی حسابدار شو یا تو آشپزخونه کار کن

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

کدومش بهتر یا بدتر بودحقوقشون چجور بود

حقوق خمشون پایین بوده 

از هیچکدوم راضی نبودم 

خودمم لیسانس معماری دارم نتونستم باهاش کار پیدا کنم