2777
2789

پنبه ریز

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مورد هست ک الن توی بازار نیست 

گیاهی بود نوع رایحه استخدوس

خیلی خیلی خوب بود بدود کوچکترین حساسیت اسمشیادم نیست نت بزنی هست

بعد اون پنبه ریز

تافته نگیری همش پلاستیکه میسوزنتت 

درسته نازکه ولی  خیلی حساسیت میده

امضام خوندی یه صلوات واسم بفرست⁦🙏🏻⁩
یه مورد هست ک الن توی بازار نیست  گیاهی بود نوع رایحه استخدوس خیلی خیلی خوب بود بدود کوچکترین ...

خيلي ممنون لطف كردين دوست عزيز

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خيلي ممنون لطف كردين دوست عزيز

خواهش میکنم عزیزم 

اخراش ک خون ریزت کمه از اون پد کوچیک استفاده کن زیاد گرون نیسن تندتند میتونی عوض کنی 

اینطوری کمتر حساسیت پیدا میکنی

خواهش میکنم عزیزم  اخراش ک خون ریزت کمه از اون پد کوچیک استفاده کن زیاد گرون نیسن تندتند میتون ...

اسمش رو ميدونين چي بگم واسه خريد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ا ببخشید 😅😅😅۷۰تای هستش

خیلی کوچیکه اندازه کفه دسته

مارک های دیگه هست اونا ولی من استفاده نکردم 

ولی چون زود ب زود عوض کنی  فک نکنم حساسیت بگیری  

خیلی کوچیکه اندازه کفه دسته مارک های دیگه هست اونا ولی من استفاده نکردم  ولی چون زود ب زود عو ...

ممنونم واسه امضاتون هم صلوات فرستادم حاجت روا باشين ان شاالله