2777
2789
عنوان

کیا بچشون کتک خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 77 پست
دوسال ونیمه

ای خدااااا کوچیکه کهههه🙁 هر وقت دیدی داره میزنه برو جلو با زبون خوش بگو نه اینجوری نکن بیا مثلا فلان بازی رو باهم کنین یا یه اسباب بازی بده دستشون حواسش پرت شه نباید که نگاه کنی بچه ان حالیشون نمیشه پس بزرگترا چه کاره ان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب پسرم امیدی ندارم بخدا بزرگم بشه بی عرضس

وا اینچه حرفیه ؟! ببخشید از شما یاد میگیره دیگه الان روت نمیشه به خواهرت بگی جلو بچه تو بگیر بچه مو نزنه بعد انتظار داری بچه دو سال و نیمه از خودش دفاع کنه ؟!!!!

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
دختر من انقدر از بچه ها میترسه بافاصله ازشون میمونه تا نزننش خیلی از بچه ها میترسه طفلکم

وای وای پسر من یه بلاییه ۳سال ونیمشه مگه کسی میتونه زور بهش بگه خیالم ازبابتش راحته به خداتعلیمشم ندادم ذاتیه اماپسربزرگم بااینکه ۱۲سالشه ولی خیلی ترسو والبته صبور ازبچگی هی غصشومیخوردم

اگه واقعا میخواد بچه اش شیر شه باید با بزرگتر از خودش در بندازه نه کوچیک تر

شما اصلا کوتاه نیا

رو روحیه بچه‌ات تاثیر منفی میزاره

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
وای وای پسر من یه بلاییه ۳سال ونیمشه مگه کسی میتونه زور بهش بگه خیالم ازبابتش راحته به خداتعلیمشم ند ...

من خودم آتیش پاره بودم این فک کنم به باباش برده مظلومه بچم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نمیتونم دستم مشغول اشپزی وکارامه 😭

خب یه لحظس دیگه 😬

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

اولا بهش برچسب نزن کتک خور یعنی چی 

دوما اون الان کوچیکه شما باید بهش آموزش بدی

بهش بگو هر موقع زدت جیغ و داد کنه دستای طرف مقابل رو بگیره 

شما هم اگه نمیتونی تذکر بدی همون لحظه ورود کن بگو دعوا نکنید و بیا با هم بازی کنیم حواسشون رو پرت کن

دلم برای پسرت سوخت گفتی خودش رو میزنه بغلش کن حامی باش 

اگه واقعا میخواد بچه اش شیر شه باید با بزرگتر از خودش در بندازه نه کوچیک تر شما اصلا کوتاه نیا رو ...

خودش مادره بلند بلند میخنده میگه پسرعموش ک ده سالش رو میزنه فکر کن شیرش میکنه دیگه

وا تا دو روز می خوای هیچی نگی 

پدر بچت در میاد که

خیای راحت بگو ا خاله نزن پسر خالتو دردش میاد 

افرین که چیز خوشمزه بهتون میدم 

بعد یه رنگارنگی. کاکائو یی چیزی بش بده. چه پسر خوبی 

ازون ور به خواهرت بگو تا من کار دارم حواست به پسرامون باشه 

راحت