2777
2789
عنوان

چرا ادمو میترسونید حالا من چه گلی بگیرم توسر

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 46 پست

الکیه باور‌نکنین

والا هیچ کدوم از این اتفاقا نمیوفته فقط ارامش میده به آدم و خدارو خوشحال میکنه

درسته که شاید شیطان تلاش کنه یکی نماز شبشو نخونه با همین چیزایی که خودتون خوندین مثلا مانع میشه

در همین حد

ولی نه که بیاد چادر بکشه و داد بزنه و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اینکه نمازم تموم شد از جلو آینه رد شدم دیدم صورتم میدرخشه انگار صورتم ماه بود و چشم و ابرومو و . ...

چ خوب

یادت باشه دوباره خوندی حتما منو دعا کن حاجتم زیاده

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎

والا آدم نماز شب خون زیاد دیدم

ولی این چیزایی که گفتی توی همه سالهایی که عمر کردم اولین باره می شنوم

خودمم یه چندباری که قبلا خوندم خبری نبود

به خودت تلقین نکن

نهایتش یه  چراغ  خواب رو روشن بذار

موقعی که بیدار شدی هم بسم الله بگو و آیت الکرسی بخون

هیچ صدایی هم نمی شنوی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بعد اینکه نمازم تموم شد از جلو آینه رد شدم دیدم صورتم میدرخشه انگار صورتم ماه بود و چشم و ابرومو و . ...

منم دعا کن 🙏

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود

ممنونم از همه ک دلمو اروم کردین خدا خیرتون بده الهی حاجت روا بشین ممنونم بازم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

اتفاقا از فواید وخواص  نماز شب که تو منابع معتبر هم اومده اینه که صورت فرد زیبا و نورانی میشه شما یه لحظه باطن اون عمل رو دیدی انگار

اگر ادامه بدی احتمالا ظرفیت رسیدن به توانایی های خوبی رو داری

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چ خوب یادت باشه دوباره خوندی حتما منو دعا کن حاجتم زیاده

خیلی وقته که قسمتم نشه 😞😞😞انشالله امشب میخونمو دعات میکنم حتما 

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 
اتفاقا از فواید وخواص  نماز شب که تو منابع معتبر هم اومده اینه که صورت فرد زیبا و نورانی میشه ش ...

دقیقاا باورت میشه  فهمیدم صورت ائمه به چه شکل است حالا منجدیدا خیلی کاهل نماز شدم  یه شب یه خانمی اومد بالاسرم و برای نماز صدام کرد بهم میگفت بیدارشو منم نگاهش کردم و دوباره خوابیدم😞😞اون خانم هم صورتش نوربود  

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 
دقیقاا باورت میشه  فهمیدم صورت ائمه به چه شکل است حالا منجدیدا خیلی کاهل نماز شدم  یه شب ی ...

حیفه حتما از این نعمتی که خدا بهت داده استفاده کن

خیلیا سالها زحمت می کشن این چیزا رو نمی بینن

هرچند دیدن این جیزها ملاک نیست

ولی حتما از این ظرفیت استفاده کن نماز واجب رو که حتما به هر زوری شده بخون پوزه شیطان رو به خاک بمال 

وقتی خدا این همه نازت رو می خره

برای  یه حاجتمند به اسم محبوبه هم دعا کن خدا مشکلاتش رو حل کنه عاقبتشو به خیر کنه حاجت روا بشه

انشاءالله که خودتم حاجت روا بشی 🙏🙏

حیفه حتما از این نعمتی که خدا بهت داده استفاده کن خیلیا سالها زحمت می کشن این چیزا رو نمی بینن هرچ ...

فدات عزیزم  خدا اسی رو خیر بده خیلی وقت بود نماز شب نمیخوندم امشب حتما میخونم و برای شما و اسی و ترکه و راحله دعا میکنم حفظ کردم کاربریاتونو 

فدات عزیزم  خدا اسی رو خیر بده خیلی وقت بود نماز شب نمیخوندم امشب حتما میخونم و برای شما و اسی ...

خوش به سعادتت حتما منو دعام کن

تو از اونایی هستی که استعدادشو داری زودتر به جاهای خوب برسی

فدات عزیزم  خدا اسی رو خیر بده خیلی وقت بود نماز شب نمیخوندم امشب حتما میخونم و برای شما و اسی ...

ممنونم گلم لطف میکنی خیلی متشکرم التماس دعا گلم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .