2777
2789
عنوان

چرا ادمو میترسونید حالا من چه گلی بگیرم توسر

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 46 پست
ممنونم گلم لطف میکنی خیلی متشکرم التماس دعا گلم 

شمام هروقت بیدار شدی برای نماز شب مارو هم دعا کن

انشاءلله خودتم حاجت روا بشی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

شمام هروقت بیدار شدی برای نماز شب مارو هم دعا کن انشاءلله خودتم حاجت روا بشی

گلم الان سه روزه پریود شدم نشد بخونم ولی روزا قبلش کامل خوندم و خدارو شاهد میگیرم ک اگه قابل باشم و دعام پذیرفته بشه . برای اعضای نی نی سایت حسابی دعا کردم از ته دلم با اشک . انشالله خدا حاجت تک تکتونو بده و مشکلات تک تک تونو حل کنه و هرکدوم چشم انتظارین دامنتونو سبز کنه و اگه بیمار دارین شفا بده . و تمام بدی ها رو ازتون دور کنه . انشالله خدا منو قابل بدونه و صدامو بشنوه . شمام منو دعا کن یه مشکلی دارم انشالله حل بشه . آمین 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.