2777
2789
عنوان

چرا ادمو میترسونید حالا من چه گلی بگیرم توسر

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 46 پست
عزیزم میشه بگی کارش چیه 

گلم شرکتیه . شرکت حفاری 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغه خواهرم .... من قبلا مجردی میخوندم هرگز چنین چیزی ندیدم و نشنیدم... اهالی اینجا همه چی میبینن 🙄 جن و شیطان و ...

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
من یه بار که خوندم صورتم پراز نور شد امانترسیدم  اگه چیزیم بشه از جانب خداست نه شیطان

جدی 

تعریف کن

چطور نوری بود؟

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
نه بابا تو سکوت شب صداها بیشتر میشن، ربطی به این حرفا نداره 

آره تو سکوت و تاریکی قوه ی خیال هم خیال پردازی می‌کنه

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
تو اتاقی بخون ک بچه هاتون هستن

مطالب قنونتش حفظم نیس تازه شروع کردم رو کاغذ نوشتم دستم میگیرم چشمم نمیبینه تاریکه اتاقشون وقتی خوابن 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

عزیزم چیزای منفی نخون و باور نکن 

تو خونه ای که اسم خدا باشه و دعا کنی هیچ وقت چیز بدی پیدا نمیشه ریلکس بخواب

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
جدی  تعریف کن چطور نوری بود؟

بعد اینکه نمازم تموم شد از جلو آینه رد شدم دیدم صورتم میدرخشه انگار صورتم ماه بود و چشم و ابرومو و ... توش بود شوکه شدم دستم میکشیدم صورتم فکر میکردم تخیله اما واقعی بود  وقتی خوابیدم صبح بیدارشدم رفته بود 😞😞

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 
اگه خوندی التماس دعا 

بروی چشم عزیزم 

چرت و پرته. چراغو روشن بذار نمازتم بخون. اگه بهت آرامش میده مارو هم دعا کن

چشم گلم