2777
2789

من شوهرم کارش جوریه جدیدا ماموریت میره و چند روز هست چند روز نیست 

من دو روز دارم نماز شب نیت میکنم دیشبو خوندم امشبم میخوام بخونم بهم ارامش میده به بچه هام ارامش میده انگار و حس خوبی تو خونه حاکمه 

اما من متاسفانه بشدت قوه تخیل قوی دارم و بشدت از صدا و تاریکی و این چیزا میترسم در حالت عادی . وای به اینکه شوهرمم نباشه 

خلاصه کنم اومدم تاپیک های نماز شب و فوایدشو خوندم اکثرا کامنت گذاشتن که وقتی خوندن صدای نعره شنیدن یا صدای زوزه یا ناله 

یکی گفته بود یه نفر حس کردم چادر نمازمو میکشه یکی گفته بود تو اینه سکل یکیو دیده و ترسیده 

و همه میگفتن شیطان بوده ک میخواسته مانع نماز شب تون بشه 

من خودم بشدت ترسوام . دیشب قبل خوندن این مطالب صدا زیاد میشنیدم فک میکردم بچم پاشده میرفتم چک میکردم و میومدم ادامه میدادم اما خب فک کردم از بیرونه و برام مهم نبود زیاد حالا که اینارو خوندم بخدا چنان میترسم که نماز صبح حتی پاشم یا نه 

الان من چیکار کنم کمکم کنید بگید ک این حرفا الکیه تورو خدا من نماز شب دوست دارم ولی میترسم شب تنهایی دیگه پاشم بخونم 😔😔😔😔😔

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکیه چرته نمازتو بخون هیچ نیرویی نمیتونه نزدیکت بشه وقتی نماز میخونی 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

تو اتاقی بخون ک بچه هاتون هستن

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

من یه بار که خوندم صورتم پراز نور شد امانترسیدم  اگه چیزیم بشه از جانب خداست نه شیطان

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 

برق روشن کن

تلویزیون هم روشن کن برنامه مذهبی پخش کنه وقتی داری میخونی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الکیه تو چه ساده ای والا من صدشب نماز شب خودندم هیچکدوم از این چرت و پرت ها رو نشنیدم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

همش کار شیطانه البته وسوسه هست وگرنه خودش که نمیتونه کاری کنه میخواد نماز نخونی اما توکل کن به خدا چندبار اول میترسی اما بعدا ترست میریزه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ول کن این حرفارو

منم خدا لطف کنه پا میشم هیچی نمیشه 

اولی که پا میشی بگو بسم الله الرحمن الرحیم یا علی مدد اینم برا اینکه اون حس تنبلی و خواب آلودگی نتونه غلبه کنه

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭