2777
2789
عنوان

رابطه خطرناک داشتم

752 بازدید | 55 پست

۴روز مونده پریود بشم امشب رابطه خطرناک داشتم معذرت میخوام واقعا اما یکم ریخت روی پام اینا خیلی میترسم حامله بشم بنظرتون قرص آژانسی بخورم

چرا امضا منو خوندی فوضول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی پا خطرناکه؟؟؟🤔از کی تا حالا؟؟؟

اره شاید تونل حفر کنه خودش رو برسونه به تخمک،اسپرم ها زرنگ شدن🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اگه رو پات ریخت خطر ناک نیست اما اگه خودت میدونی احتمال خطر زیاده بخور خب 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

عزیزم بخور ،منم عید رابطه داشتم بعد معذرت می خوام شوهرم اومد کاندوم بیرون بیاره اندازه چند قطره ریخت اون نزدیکی ها ولی داخل ریخت .زودی هم شستم .همون یه بارم بود رابطه تو اون ماه .ولی باردار شدم 

منظورم از پام یعنی نزدیک به واژن قربونت روم نشد بگم

معذرت می‌خوام مزه پروندم،خیلی با ادبی منو شرمنده کردی 😔😔😔اگه فک میکنی خیلی حساس هست و شاید داخلم ریخته باشه بخور یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی نشه بعد😘🌹

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

والا انگار گرده افشانیه🤣🤣🤣🤣طرف ده بار .... می‌ریزه باز باردار نمیشه احتمالا عقده استرس داره 😁

منظورم از پام یعنی نزدیک به واژن قربونت روم نشد بگم

نه عزیزم سرخونه زندگیم هستم راستش پولشو نداریم که بچه بخوایم بیاریم اما اینجا همه دعوا دارن انگار

چرا امضا منو خوندی فوضول