2777
2789
عنوان

نصب ویندوز

303 بازدید | 8 پست

میخوام روی  لپ تاپ ویندوز نصب کنم

صفحه بوتش شبیه چیزی که تو کامپیوتره نیست حتی دکمه مخصوص بایاس که کنار لپتاپ هست رو زدم بازم نمیتونم تنظیمات رو طوری انجام بدم که سی دی اجرا شه و بقیه مراحل رو برم 

سیستم لنوو هست و ویندوز هم ده

تنظیمااشو انجام میدی از سی دی بالا نمیاد یا کلا تنظیماتشو پیدا نمیکنی؟

تنظیمات بوت هست منتها نمیتونم گزینه ای رو که باعث میشه سی دی بالا بیاد رو پیدا کنم

سرچ هم کردم باز هیچ کدوم مراحل شبیه صفحه بوت من نبود 

از اطلاعات بک آپ بگیرم عکسش میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی کل تبهارو بگرد هر جا چشمت به کلمه آشنا اقتاد همونه.. مثل usb 

USB هست غیرفعالش کردم لامصب گزینه CD/DVD نیست اصن

یکساعته دارم زیر و رو می‌کنم چارتا گزینه رو🤦🏻‍♀️

USB غیرفعال شه اوکیه؟

در لپ تاپهای جدید لنوو  نیازی به فشردن کلید در کیبورد نیست بلکه یک کلید مخصوص در لپ تاپ با نام Novo وجود دارد ( در یکی از کناره های لپ تاپ یا کنار کلید Power اونو خواهید یافت) با زدن این دکمه منویی روی صفحه نمایش داده می شود از آنجا Bios Setup را انتخاب کرده و سپس Enter را بزنید تا صفحه تنظیمات بایوس را مستقیما روی صفحه مشاهده نمایید. در بعضی از دستگاه های قدیمی لنوو شاید این کلید را نبینید بنابراین باید کلید F2 در کیبورد را برای ورود به بایوس فشار بدین.

خدمات پشتیبانی شبکه و کامپیوتر تهران lanmaster.ir